Davutoğlu Kılıçdaroğlu görüşmesi Perşembe günü

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP lideri Kılıçdaroğlu ikinci kez perşembe saat 14:00'da bir araya gelecek.

Davutoğlu Kılıçdaroğlu görüşmesi Perşembe günü
Davutoğlu Kılıçdaroğlu görüşmesi Perşembe günü
GİRİŞ 11.08.2015 16:54 GÜNCELLEME 12.08.2015 07:39
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun perşembe günü bir araya geleceğini bildirdi.

GÖRÜŞME PERŞEMBE 14:00'DA

Bakan Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu görüşmesinin, perşembe günü 14.00'da gerçekleşeceğini duyurdu.

Çelik, iki liderin yapacağı görüşmeye ilişkin mesajında, "Başbakanımız ile CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi perşembe günü saat 14.00'da istikşafi görüşleri yaptığımız Ankara Palas Devlet Konukevi'nde gerçekleşecek" ifadesini kullandı.

KONUKEVİNDE BİR ARAYA GELECEKLER

CHP'den yapılan açıklamada da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 13 Ağustos Perşembe saat 14.00'de Ankara Palas Devlet Konukevi'nde bir araya geleceği duyuruldu.

Edinilen bilgiye göre, genel başkanların bir araya geleceği görüşmeye, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de eşlik edecek.

YORUMLAR 26
  • KÜRT OĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz kardeşim olmaz. Cumhurbaşkanımız R.Tayyip ERDOĞAN'a utanmadan "baş çalan" diyen KILIÇDAROĞLU'nun CHP'si ile bir koalisyonu AK PARTİ seçmenine asla izah edemezsiniz ve kabullendiremezsiniz. Sayın BAHÇELİ de bunun bilincinde olsa gerek, ha bire AK PARTİ/CHP koalisyonunu dillendiriyor.
    Cevapla
  • Turgut Coşan 8 yıl önce Şikayet Et
    Gül, AK Parti'nin başına geçerse "Yarı başkanlık sistemi" gelebilir. Diğer Parti liderlerinden memnun olmayan ancak Erdoğan'a da oy vermek istemeyen insanlar Gül ile ikna edilebilir. Erdoğan, maalesef Davutoğlu ile istediğini alamaz.
    Cevapla
  • KÜRT OĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah GÜL'e oy verip de ERDOĞAN'a oy vermeyecek kimse yoktur.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    asla koalisyon istemiyorum!!! tekrar seçim olmalı....
    Cevapla
  • mustafa kara 8 yıl önce Şikayet Et
    chp ile koalisyon olursa kutuplaşmada biraz olsun biter İnşallah
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    chp ile yapılacak koalisyon hükümeti akp sonu anap a benzer chp nin kaybeceği bir şey yok chp secmeni geziyi hdp ye oyveren sol örgütleri marjinal grupları destekleyen parti klavuzlarınızı değiştirin secim kurtuluş chp ile atılan adım kısa süreli hükümet akp nin sonu hazırlanıyor tuzağa düşmeyin dikkkkkkkat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak