O yarbaya MHP de sahip çıktı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Yarbay Mehmet Alkan’a sahip çıktı.

O yarbaya MHP de sahip çıktı
O yarbaya MHP de sahip çıktı
GİRİŞ 24.08.2015 16:36 GÜNCELLEME 24.08.2015 16:36
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, şehit kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze töreninde söylediklerinden dolayı eleştirilen Yarbay Mehmet Alkan’a sahip çıktı. Vural, yapılan eleştirileri “utanmazlık” olarak değerlendirdi.

"NİYE RAHATSIZ OLUYORSUNUZ?"

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Şırnak’ta şehit düşen Yüzbaşı Ali Alkan’ın ağabeyi Jandarma Yarbay Mehmet Alkan’ın cenaze törenindeki sözlerine yönelik tepkilerin sorulması üzerine Oktay Vural, “Ne utanmazlık ya. İçi yanmış, kardeşini vermiş, bu ülkenin birlik ve bütünlüğüne bu kadar titreyen birileri, 30 korumayla ‘şehit olmak istiyorum’ diyenlere karşı, koruma ordusuyla gezenlere karşı, o polisimizi, askerimizi korumasız bırakan, terör örgütünü güçlendiren o süreçle ilgili serzenişlerine niye rahatsız oluyorsunuz, niye linç ediyorsunuz, niye saldırıyorsunuz? Ey AKP şehit yakınına saldırıyorsunuz” dedi.

Toplantıda bazı videolar izlettiren Vural, “Bunları yapanlar, ‘şehit cenazeleri üzerinden polemik oluşturanlar alçaktır’ diye söyleyenler şimdi şehit cenazelerindeki ay yıldızlı bayrağa elini koyarak, kürsü zannederek nutuk atabiliyor. Milletin vicdanı ağlıyor, vicdanı sızlıyor” diye konuştu.

HDP o yarbaya sahip çıktı

YORUMLAR 88
  • bilgi derken ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk hdp mhp elele yürüyün hadi zaten yoldaş kanka olduğunuzu bilmeyen yok
    Cevapla
  • KULE34 8 yıl önce Şikayet Et
    Sözde milliyetcisiniz ama hdp ye bakanlığı verdiniz.İdamı siz kaldırdınız sizin ne olduğunu herkes öğrendi.
    Cevapla
  • vatanını seven 8 yıl önce Şikayet Et
    koalisyonda olmadı ama iyi bu konuda hdp ile aynı fikirdesiniz
    Cevapla
  • CAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Akerimize polisimize sahip çıkmalıyız bu asker bizim askerimiz bir şehit ağabeyi askerimiz tabiki sahip çıkılacak o acıyla söyledikleri çok fazla da büyütülmemeli biz sahip çıkmaz isek şehidimizinde emaneti olan bu yakınlarına kim sahip çıkacak her kes sağ duyulu hareket etmeli
    Cevapla
  • türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    söz konusu akp olunca hiç akıl almayacak insanlarla aynı doğrultuya gelebiliyorsunuz açıklamalarınız ve eleştirileriniz birilerinin hedefleri ve söylemlerine çok yakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya'dan İsrail'e yeni adım! İsrail'e silah taşıyan gemiye ret
Ali Ülker açıkladı: Türk devi BM'de 'örnek vaka' oldu