Altınok: Vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez

İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Bir avuç kan şebekesine pabuç bırakmayacağız" dedi.

Altınok: Vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez
Altınok: Vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez
GİRİŞ 16.09.2015 17:15 GÜNCELLEME 16.09.2015 17:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Selami Altınok, ”Bu vatan, bizim için bir avuç kan şebekesini ve onun işbirlikçisine bırakılamayacak kadar aziz, kutsal ve değerlidir. Bun anlamda terörle mücadelemiz ne pahasına olursa olsun devam edecektir” dedi.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Sivas’ta düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısı’na katıldı. Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıya Bakan Altınok’un yanı sıra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, İller İdaresi Genel Müdürü Rahmi Doğan, Sivas Valisi Alim Barut, Samsun, Tokat, Amasya, Yozgat, Kayseri, Erzincan, Malatya, Giresun Ordu illerinin valileri, il jandarma komutanları ve emniyet müdürleri katıldı.

"TERÖR ÖRGÜTLERİ AMACINA ULAŞAMAYACAK"

Toplantı öncesi konuşan İçişleri Bakanı Selami Altınok, ”Bu vatan bizim için bir avuç kan şebekesini ve onun işbirlikçisine bırakılamayacak kadar aziz, kutsal ve değerlidir. Bu anlamda terörle mücadelemiz ne pahasına olursa olsun devam edecektir. Bugüne kadar öyle olmuştur. Bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bunu herkesin bilmesi lazım diye düşünüyorum. Vatanı bölmeye, kaos ortamı yaratmaya birlik ve kardeşlik ruhumuzu bozmaya çalışan terör örgütleri asla amaçlarına ulaşamayacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Son moda milliyetçilik ya , az kaldı seçime böyle devam!
    Cevapla
  • yanlı yazma bilader 8 yıl önce Şikayet Et
    Modasını yiyim, ne Milliyetçiliği! Hangi Milliyetçilik! Kime göre nasıl Milliyetçilik! Sizin Milliyetçilerinizi gördük. Siz vagon olmaya devam edin. Sayın Selami ALTINOK adam gibi adamdır. İhtiyacı yok böyle şeylere. Bu Memlekette olanlara AT gözlüğü ile bakan insanlar var ve ben bu insanlara sesleniyorum: İçinizde azıcık HAKKI_HAKİKATI dile getirme cesareti olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ