Erdoğan'dan skandal kapağa sert cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nokta Dergisi'nin skandal kapağına çok sert cevap verdi.

Erdoğan'dan skandal kapağa sert cevap
Erdoğan'dan skandal kapağa sert cevap
GİRİŞ 16.09.2015 23:16 GÜNCELLEME 17.09.2015 11:04
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Erdoğan konuya ilişkin, ''Ona ait neyi söyleyim ki. Ben diyorum ona ait şuanda kanunlarımız neyi söylüyorsa onlar söylensin. Çünkü hayatımda ben bir selfie yapmış değilim. Başkaları yapabilir. Ben yapmadım yapmıyorum. Ben bir defa şehit tabutuna sırt dönecek kadar şerefsiz değilim ama o kapağı yapanlar, bakın bu kadar ağır konuşuyorum, şerefsizdir, alçaktır ve benim karakterimi de onlar çok iyi bilirler. Onun için de olması gereken neyse onu yapacağım. Hukuk içerisinde avukatlarıma gerekli talimatı verdim, zaten gördüm, rahatsız oldum. Ben bunları böyle ufak ufak da böyle söyleyip geçemem. Çünkü şehidin bizim dünyamızdaki anlamı bellidir, ama onların dünyasındaki anlamı belli değildir. Eğer onların dünyasındaki anlam buysa onu bilemem. O zaman kendi resimlerini koymak suretiyle onu bassınlar veya peşinden gittikleri zatın resimlerini koyarak bunu yapsınlar.'' ifadelerini kullandı. 

''BAŞKASININ ÖZGÜRLÜK ALANINI İŞGAL EDEMEZLER''

Erdoğan konuyla ilgili son olarak, "Hiçbir zaman yazılı ve görsel medya ne olursa olsun özgürlük adı altında bir başkasının özgürlük alanını işgal edemez. Bu bir defa benim şahsıma, ilkelerime, inancıma, her şeyime saldırıdır ve bedelini de bunlar ödeyecekler." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 60
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    başkanım sen rahat ol neferlerin seninle sonunakadar
    Cevapla
  • Sosyolog 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen rahat ol başkanım arkanda biz(AKP li gençlik,Resulün ümmeti)var onlar çıkış yolu bulamayan fare gibi duvardan duvara tosluyorlar neyapican inim inim inletip hakkini savunucan.fırsatı veren onlar.
    Cevapla
  • karakuş 8 yıl önce Şikayet Et
    Ölene kadar seninleyiz cumhurbaşkanım.. korkma ve ayağını gazdan hiç Çekme.. ASLA Yanlız kalmayacaksın..
    Cevapla
  • Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    İfade özgürlüğü o kadar özgür ki bir insanın mahremine kadar girebiliyor. Öyle ki ifade özgürlüğü ne Başkan ne de Devlet dinlemiyor. Bu kadar saçma sapan bir durum olabilir mi. Sen benim haklarıma küfür edeceksin alay edeceksin sonrada kenara çekilip ifade özgürlüğünden bahsedeceksin.Fotoğraf son derece iğrenç tıpkı nokta gibi!
    Cevapla
  • sezai 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk seviciler şahadetten ne anlasın ki böyle bir kapaktan utanıp pişman olsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi