"Bu belayı öyle veya böyle bitireceğiz"

İçişleri Bakanı Altınok, "Biz bu terör belasının öyle veya böyle üzerinden geleceğiz ve bitireceğiz" dedi.

"Bu belayı öyle veya böyle bitireceğiz"
"Bu belayı öyle veya böyle bitireceğiz"
GİRİŞ 29.09.2015 13:28 GÜNCELLEME 29.09.2015 13:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ve beraberindeki heyeti bakanlıkta kabul etti.

"Dava arkadaşlarım, silah arkadaşlarım" olarak nitelendirdiği köy korucularını, ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Altınok, "Memleketimizin birliği, dirliği, milletimizin bekası, 78 milyon insanımızın kardeşlik hukukunun ilelebet devam etmesi noktasında beraber mücadele ettiğimiz siz silah arkadaşlarımın temsilcilerini, başkanlarını Ankara'da ağırlamaktan, beraber olmaktan dolayı büyük bir mutluluk, şeref duyuyorum" diye konuştu. 

Altınok, tüm güvenlik güçlerine olduğu gibi köy korucularına da minnettar olduklarını belirterek, "Sizin davadaki mücadelenizi takdir ediyoruz, her zaman yanınızdayız ve sizinle beraber bu davanın eri olmaktan da onur ve şeref duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Köy korucularının ekonomik ve sosyal haklarının genişletilmesine yönelik yapılan çalışmalardan örnekler veren Bakan Altınok, boş olan yaklaşık 5 bin civarındaki geçici köy korucusu kadrosuna alım yapılmasına ilişkin gerekli talimatı verdiğini söyledi.

"Gereği yapılıyor"

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Bakan Altınok, şunları kaydetti:

"Biz bu terör belasının öyle veya böyle üzerinden geleceğiz ve bitireceğiz, göreceksiniz. Hep beraber o mücadeleyi vereceğiz ve bu belanın üzerinden geleceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile hiçbir terör örgütünün, örgütün, yapının baş edebilmesi mümkün değildir. Bugüne kadar olmamıştır, bundan sonra da baş edebilme şansı hiçbir terör örgütünün yoktur. Hiçbir terör örgütü devletle baş edemez. Ona kesinlikle müsaade edilmeyecektir ve gereği yapılıyor bundan sonra da yapılmaya da devam edilecektir."

Altınok'un konuşmasının ardından emniyet ve jandarma yetkililerinin de katıldığı toplantı, basına kapalı devam etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • manav 8 yıl önce Şikayet Et
    allah devletımıze kuvvet versın vur emrı oldukca dogru karar asker polıs vuarsun koku kurusun pislerın
    Cevapla
  • DADAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir terör örgütü devletle baş edemez, demişsiniz çok haklısınız Sayın Bakanım ve hemşehrim. Bunun bilincinde olalım, kendini ördek sanan kartal yavrusu gibi olmayalım yeter ki. Bir de sizden hem bir Türk vatandaşı olarak hem de bir Erzurumlu olarak ricamız bu iş bitinceye kadar ne olur ardını bırakmayın. Onların sahte barış çağrılarına kanmayın
    Cevapla
  • derin vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    halk olarak sızleyız bıtene kadar devam. kışlık erzakları kesıldımı hepsı gelıp teslım olur gırıs cıkısları onleyın. sınırlardan bısey gecmesın halkta olsa gecmıyecek gecerseler vur emrı verılmelı. bunları besleyenlerı yakalayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!