HDP'den "terörist" için suç duyurusu!

HDP, terörist cesedinin zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği iddiasına ilişkin suç duyurusunda bulundu.

HDP'den "terörist" için suç duyurusu!
HDP'den "terörist" için suç duyurusu!
GİRİŞ 07.10.2015 12:58 GÜNCELLEME 07.10.2015 12:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

HDP, Şırnak Milletvekili Leyla Birlik'in kayınbiraderi Hacı Lokman Birlik'in cesedinin zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği iddiasına ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Partiden yapılan yazılı açıklamanın ekinde, partinin avukatlarından Selahattin Esmer'in Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği suç duyurusu dilekçesi yer aldı.

Dilekçede, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak Emniyet Müdürü Hacı Sel ile "Hacı Lokman Birlik'i öldüren, naaşını yerde sürükleyerek cenazeye işkence suçunu gerçekleştiren kimlikleri tespit edilecek diğer kişiler", "şikayet olunanlar" olarak gösterildi.

"Şikayet olunanların", Türk Ceza Kanunu'nun, "İnsanlığa karşı suçlar", "İşkence", "Nefret ve ayrımcılık", "Kişinin hatırasına hakaret", "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "Görevi kötüye kullanma" suçlarını işledikleri savunulan dilekçede, bu kişiler hakkında yasal soruşturma başlatılması talep edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • cihaderi 8 yıl önce Şikayet Et
    Yasin'ime daha beterini yapanlara acımak ne demek CANLARI CEHENNEME! !!! Onlarn ölüleri LEŞ dirileri KALLEŞ tir
    Cevapla
  • Mehdi 8 yıl önce Şikayet Et
    sen gel ülkemin huzurunu boz gencecik fidanları vur amacınız nedir ne istiyorsunuz ne istediginizide ifade edemiyorsunuz başkalarının maşası olarak ülkenin huzurunu boz kan dök milletin malını yağmala toprak bile kabul etmez bu leşleri neyin peşindesiniz
    Cevapla
  • ali cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    O güzelim insanlar kirlenir diye ambulanslara binmezken kanında lekesi olan...
    Cevapla
  • ALTINADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    Birisi bunlara burasının Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğunu hatırlatsa iyi olur. Zira konuşmaları,davranışları ve örgütleri ile bu devlete asi olan isyan edenlerin gerektiği şekilde cezalandırılmaları gerektiğini öğrenmelidirler.Sizin haklarınız kadar bizlerinde haklarının olduğunu beyinlerinin kıvrımlarına siyah ve kalın kalemle yazmalıdırlar.İnsan olana insanca muamele yapılacağını bilmelidirler. Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Cevapla
  • kabzacı 8 yıl önce Şikayet Et
    peki bu alçak teröristin şehit ettiği güvenlik güçlerimizin hakkı neolucak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi yarı finali yıldızlar geçidi: 1.2 milyar euroluk kadro
Yerli otomobili Togg zırhlandı