Türkeş'ten MHP yorumu

Tuğrul Türkeş, MHP'nin oy kaybını yorumlarken, "Demek ki daha önce MHP'yi tercih eden yüzde 4 de benim gibi düşünmüş" dedi.

Türkeş'ten MHP yorumu
Türkeş'ten MHP yorumu
GİRİŞ 04.11.2015 08:35 GÜNCELLEME 04.11.2015 08:35
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Tuğrul Türkeş, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçimlerin Türkiye açısından olumlu sonuçlandığını belirten Türkeş, şöyle devam etti:
 
"Başından beri baktığım açı aynı. Türkiye'nin türbülansa girecek takati yok. Herkesin kendisine bakması lazım. Keşke Türkiye'ye istikrarı getirebilecek ve tek başına iktidar olabilecek iki parti olsaydı da halk birini seçseydi. Ancak sadeceAk Parti vardı ve halk AK Parti'yi seçti. HDP'nin ve MHP'nin parlamento dışında kalmasını da istemezdim. Kalmadıklarına sevindim" dedi.
 
Hürriyet'in haberine göre Türkeş, MHP'nin seçim sonucuyla ilgili ise, "Demek ki daha önce MHP'ye oy veren Türkiye seçmeninin yüzde 4'ü de benim gibi düşündü ve AK parti'ye yöneldi. Ya da ben onlar gibi düşündüm" diye vurguladı.
 

YORUMLAR 18
  • SOKRATES 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın.
    Cevapla
  • Siyaset 8 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğu bölgemizdeki bu terör sorunu da bittiğinde ülkemizde 2 parti kalacaktır. Dindar muhafazarkalrların temsil ettiği sağ siyaset, sol anlayışı temsil eden siyaset. Muhtemelen 10 yıl sonra etnik temele dayalı partiler yok olcaklar ve seçmenleri de bu iki ana damara ilhak olcaktır. Göreceğiz...
    Cevapla
  • kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahçeli emekli olsun. Rahmetli Alparslan türkeş' in oğlu Tuğrul Türkeş MHP nin başına geçsin. Sonra AK Parti ile birleşsin. Ortak paydada buluşsunlar. O zaman Türkiye kim diz çöktürebilir. Ama parçalanırsak lokma lokma yutuluruz.
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    ye ye bitmedi mi o miras. Hala MHP hakkında söz söyleyebilme, ona yön vermeye çalışabilme hakkının olduğunu mu düşünüyorsun paşam. Sen şimdi git eğer bir kudretin varsa yeni partine akıl ve yön ver. Eğer partindeki diğer herhangi birisi gibi sen de sadece parmak kaldırmaya yaramayacak fikirlerini özgürce söyleyebileceksen devam et. Tek adamlığına itiraz ettiğin Bahçeliyi mumla arama. Partiye zarar vererek dönebileceğini sanıyorsan da yanılıyorsun
    Cevapla
  • Kayserili 8 yıl önce Şikayet Et
    Tarihte partiye zararı Bahçeli kadar hiç kimse vermemiştir. Eğer böyle devam ederse Doğruyol partisi gibi yok olup gidecektir. Artık gözlerini açıp halkın isteklerini iyi anlama zamanı. Sayın Türkeş mütavazi konuşmuş. Kendisi gibi düşünenler %4 ün çok üstünde.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın konuşmaalarına bayılıyorum MHP de bir akıllı konuşan bu adamdı oda ayrıldı zaten :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi