Arınç: Bazıları bekliyor ama konuşmayacağım

ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bazılarının Ak Parti aleyhinde konuşma yapmasını beklediğini ifade etti.

Arınç: Bazıları bekliyor ama konuşmayacağım
Arınç: Bazıları bekliyor ama konuşmayacağım
GİRİŞ 18.12.2015 19:16 GÜNCELLEME 18.12.2015 19:16
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bazılarının Ak Parti aleyhinde konuşma yapmasını beklediğini ifade ederek, "Kimseyi kızdıracak hiçbir söz söylemeyeceğim. Ak Parti hakkında, aleyhinde bir siyasi konuşma yapmayacağım" dedi.

Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde düzenlediği 'Kamuda İsraf' konulu konferansa konuşmacı olarak Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç katıldı.

Sözlerinin başında nasıl konuşacağını merak eden kişilerin olduğunu ifade eden Bülent Arınç, "Birileri buraya ne için geldiğimi, neden konuşacağımı çok merak ediyormuş. Birkaç söz söyleyeyim ki sonuna kadar bekleyip de üzülmesinler. Ben burada kimseyi kızdıracak hiçbir söz söylemeyeceğim. Ak Parti hakkında, aleyhinde bir siyasi konuşma yapmayacağım. İsraf konusu bir partinin binasına sığacak kadar küçük bir şey değildir. Herkesi ilgilendiren bir konudur. İsraf kötüdür, tasarruf değildir" diye konuştu.

Aktif siyasetin içinde olmadığını ve bundan sonra bildiklerini üniversite öğrencilerine aktarmak istediğini belirten Arınç, "Şu anda aktif siyasetin içinde değilim. Biraz bilgim varsa bunu daha da çoğaltarak gençlerle üniversite camiası olarak bunları paylaşmak istiyorum. Benim için en çok söylenen sözler, Ekşi Sözlük ne diyor bilmiyorum ama 'dürüst adamdır' derler, 'sözünü sakınmaz' derler. Hakkımda çok şükür bugüne kadar dürüst ve namuslu olmanın dışında, cesur bir siyasetçi olmanın dışında kötü bir şey söyleyen çıkmadı" dedi.

YORUMLAR 22
  • Abidim 8 yıl önce Şikayet Et
    Arınc şimdi konuşmaz secimlere bir hafta kaka konuşur iyi tesir yapsın diye!
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    bencede konuşma
    Cevapla
  • kul 8 yıl önce Şikayet Et
    "birilerini" .."beklenti" içine sokmak ayıp olarak yetmezmi..?.
    Cevapla
  • Turkmen 8 yıl önce Şikayet Et
    boyle degerli insanlar iki de bir dislanirsa 49% zor alinir.mesut da cevapdir.Akp 60 lari 70 leri alabilirdi.istemedi kendileri bilir
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç beğenmedim.
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    beğenmedim
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bravo Arinca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’