"PKK, eğitimli Kürt istemiyor"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, PKK ile Kürtleri bir tutanlara tepki gösterdi.

"PKK, eğitimli Kürt istemiyor"
"PKK, eğitimli Kürt istemiyor"
GİRİŞ 27.01.2016 16:36 GÜNCELLEME 27.01.2016 16:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Haber'de Toplumsal Hafıza programına katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, "Kürtlere sahip çıkın" çağrısında bulunarak, "Bu oyuna gelmememiz lazım" ifadesini kullandı.

PKK KÜRTLER İÇİN ZARARDIR

‘PKK hiçbir zaman bir Kürt hareketi için ortaya çıkmamıştır. Marksist, Leninist bir örgüttür ve bir maşadır. Kürtler için zarardır, hiçbir zaman Kürtlerin lehine bir şey istememektedir. Duran Kalkan orda oturuyor, bakın oturduğu yere bakın kıyafetine bakın bir de Nobel ödülünü alan Sayın Sancar'a bakın. İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin yetiştirmiş olduğu bir evladımızdır, hocamızdır, kardeşimizdir. Kürtler bunlara layıktır.’

PKK, EĞİTİMLİ KÜRT İSTEMİYOR

Kürtlerin Türkiye Cumhuriyeti içerisinde gerçekten eğitimli, bilinçli insanlar olması gerekir ama neyi öğütlüyor? Diyor ki, ‘Okula gitmeyin yani eğitimsiz kalın, bizden emir alın. Biz sizi yönlendirelim.’ Oysa Türkiye Cumhuriyeti ve AK Parti ne diyor, ‘Eğitim verelim size. Sizi daha iyi yaşanabilir insanlar haline getirelim. Daha özgürleştirelim.’ Yani 2002 ile 2016'ya baktığınızda AK Parti'nin vermiş olduğu mesajlar bunlardır.

BU OYUNA GELMEYELİM

Kürt halkının bunu artık çok iyi anlaması lazım. PKK'da bunun farkındadır; PKK ayrıdır, Kürt halkı ayrıdır. Kürt halkı devletine bağlıdır. Devletini sever, demokrasiden yanadır, barıştan yanadır, kardeşlikten yanadır. Türklerin de bunu çok iyi bilmesi lazım yani Batı’daki Türklerin de Kürtlere çok iyi sahip çıkması lazım. Bu oyuna gelmememiz lazım.’

YORUMLAR 2
  • birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    bilgiye ulaşmak çok kolaylaştı okusun güneydoğulu vatansever kardeşlerim
    Cevapla
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın vekil güzel konuşmuş fakat türkiyede kaliteli eğitim diye birşey yoktur gırraa liyakatsizlik vardır bunuda bilmeyen yoktur.bilgi yükleme ve farklı branşların farklı işere atanması vardır bunu görüpte eğitime hayır diyesi geliyor insanın bu gerçekleri de görüp düzeltmek lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...