Türkeş'ten iftiralara sert tepki!

Tuğrul Türkeş, kendisi ile ilgili çıkan iftira dolu haberlere sitem etti.

Türkeş'ten iftiralara sert tepki!
Türkeş'ten iftiralara sert tepki!
GİRİŞ 01.03.2016 10:49 GÜNCELLEME 01.03.2016 10:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Bugün bir basın yayın organında yer alan ve aile hayatıma ilişkin asılsız iddialarla dolu haber tümüyle gerçeklere aykırı, kamuoyumuzu yönlendirmeyi amaçlayan bir iftiradır" açıklamasında bulundu.

Başbakan Yardımcısı Türkeş, aile hayatıyla ilgili basında yer alan iddialarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Türkeş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bugün bir basın yayın organında yer alan ve aile hayatıma ilişkin asılsız iddialarla dolu haber tümüyle gerçeklere aykırı, kamuoyumuzu yönlendirmeyi amaçlayan bir iftiradır. Aziz milletimizin zihninde oluşabilecek soru işaretlerinin giderilmesi için şu hususların bilinmesinde fayda görmekteyim; bundan önce gerçekleştirdiğim evliliğim, 14 yıl önce sona ermiş, boşanma süreci 14 yıldır devam etmekte ve önceki eşime tedbir nafakası ödemekteyim. Ancak hukuki süreç, karşı taraftan kaynaklanan sebeplerle nihayete ermemiştir. Buna mukabil yıllardır kendisi ile hiçbir temasımız bulunmamaktadır. İftira manzumesi haberde adı geçen hanımefendi ile dini, ahlaki ve örfi tüm vecibeler yerine getirilerek aleni ve meşru bir şekilde aile hayatımı sürdürmekteyim. Komşularıma, akrabalarıma ve beni yakından tanıyan herkese malum olan bu ilişki asla ve kata gizli, saklı, gayrimeşru değildir."

"40 gün önce dünyaya gelen oğlum Alparslan'ın doğumuna eşimi bizzat götürdüm" ifadesini kullanan Türkeş, şöyle devam etti:

"Doğumun başından sonuna kadar da hastane görevlilerinin şahit olduğu üzere eşimin yanındaydım. Bu derece açık ve aleni bir ilişkiyi dedikodu haberciliğinin ötesinde iftira haberciliği haline getirip çarpıtarak kamuoyuna yansıtanları da en sert şekilde kınıyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Tuna 8 yıl önce Şikayet Et
    Gördüğüm en delikanlı MHPli çıktın sayın başkanım. ilk günden geçtiğin AK Parti kadrolarında inan yılların AKPlisi gibi sevildin. Umarım başını gereksiz yere ağrıtmazlar..
    Cevapla
  • hakkı kul 8 yıl önce Şikayet Et
    konyalı kardeşin dur öğren : islamda erkek adam demiyor ama herşeyin bir kuralı var bir adabı var bir ahlakı var bizde bir yanlış var kadın edepli olacak hayalı olacak iffetli olacak, erkeğe serbest kesinlikle yanlış islamda ve sünneti seniyede erkeğinde edepli-hayalı ve iffetli olmasını istiyor
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    umumi değil bu genel genel
    Cevapla
  • Konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Erkek adam vesselam.
    Cevapla
  • Mehmet Yucesoy 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye istifa etsin. Adam kac senedir evliyim diyor, imam nikahli olarak. Obur taraf 14 senedir suruncemede birakiyorsa adalet sistemini sorgulamaniz lazim. Ne yani sirret bir kadina duserseniz 20 sene dava surecini mi bekleyeceksiniz? Bunun ornekleri ulkemizde cok. Adam eski karisi yuzunden 15-20 sene mahkemelerde surunuyor. Ne bosanabiliyor ne de evlenebiliyor.
    Cevapla
  • ahmet kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi ya.. bir bakana yakışan bir durum değil. amerikada olsa istifa ederdi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!