MHP İstanbul Eyüp ilçe teşkilatı görevden alındı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eyüp ilçe teşkilatı yönetimi, genel merkez tarafından görevden alındı.

MHP İstanbul Eyüp ilçe teşkilatı görevden alındı
MHP İstanbul Eyüp ilçe teşkilatı görevden alındı
GİRİŞ 04.03.2016 09:58 GÜNCELLEME 04.03.2016 09:58

Görevden alındıklarını doğrulayan MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kendini bildiği günden beri ülkücü olduğunu belirtti. Görevden alındıklarını yeni öğrendiklerini ifade eden Feyizoğlu, şunları kaydetti: 


"Dün İlçe başkanıydım, bugün ülkücü hareketin emrindeki bir neferim, bu bilinçle yine inandığım gibi yaşamak, davamı bir adım öteye taşımaktan gayri
bir derdim yoktur, olmayacaktır. Biraz önce görevden alındığımızı öğrenmiş bulunuyorum. İçim son derece mutmain, vicdanım son derece rahattır. Zira ülkücü olmanın gereğince tüm makamları gelip geçici, davamızın baki olduğunu bilenlerdenim. Umarım ve beklerim ki, ülkücü olduğunu iddia eden herkes de bubilinçte olsun. Bugün davamızın, destanına yazdığımız dizelere nokta değil, bir virgül koyduk. Bu destan öyle kolay kolay bitmeyecek, biz de kolay kolay nokta koymayacağız! Bu duygular içinde, göreve geldiğim ilk günden bu yana, bana destek veren, kahrımı çeken, mücadeleme ortak olan aileme, yönetim kurulu üyelerime, kadın kollarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, teşkilatın her kademesindeki dava arkadaşlarıma, tüm ülkücülere, Eyüp halkına ve Büyük Türk Milletine teşekkürü bir borç biliyorum." 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!