"Bölücü vekilin fezlekesini sulandırıyor"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dokunulmazlıkların kaldırılması önerisini eleştirdi.

"Bölücü vekilin fezlekesini sulandırıyor"
"Bölücü vekilin fezlekesini sulandırıyor"
GİRİŞ 21.03.2016 14:50 GÜNCELLEME 21.03.2016 14:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Adan, yazılı açıklamasında, partisinin başından beri teröre yardım edenlerin, destekleyenlerin ve teröristleri yüceltenlerin dokunulmazlıklarının derhal kaldırılmasını savunduğuna işaret etti. Bu görüşlerinin bugün de geçerli olduğunu belirten Adan, şöyle devam etti:

“Askerlerimizin ve polislerimizin cansiperane biçimde yürüttüğü ve her gün şehit verdiğimiz mücadele sürerken, bölücülerin Meclis çatısı altında teröre destek vermeleri kabul edilemez. Hangi akıl ve vicdan ‘trafik cezası ile hainliği’ aynı minvalde ele alır? Adi suç fezlekeleri ile Vatanhainliği ve bölücülük fezlekelerini Anayasaya geçici madde koyarak halletmek mümkün olabilir mi? AKP’nin niyeti kamu vicdanını mı yoksa kendi vicdanını mı rahatlatmaktır? Kendi bakanlarına sahip çıkıp onların yargılanmasını engelleyen AKP, acaba bölücü vekilleri de mi aynı biçimde koruyacak, kollayacaktır?” 

YORUMLAR 8
  • çanakkale 8 yıl önce Şikayet Et
    sizi vekil yapan bizleriz işi sulandırmayın bu yüce mecliste dik durun bu günün yarınıda vardır
    Cevapla
  • Mustafa Cakmak 8 yıl önce Şikayet Et
    Karar alında dokunulmazlık için tek trafik cezanızı ödemeyin bari, saçmalamanın daniskası olmuş... benden farkın ne ki? ceza ödemek çok mu zor? Bu cehalete sahip insanları milletvekili seçmek yanlıştı zaten... Suç suçtur... Sulandırmanın da dibine vurmuşlar...
    Cevapla
  • Afrikalı 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP kıvırmaya başladı...
    Cevapla
  • turko 8 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum hemen yapılmalı haklı
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh Tansu çiller Ahhh arar olduk .Kendi maaşları için bir günde toplanıp yasa kanun vb.. ne gerekiyorlarsa yaptılar ailelerini bile kıyaklık yaptılar . hainler iiçin bir madde koyun bari bir madde yine sizinkiler kalsın yiyin için gezin bari en azından teröre destek veren millet vekillerinin millet vekilliği düşürülerek yargılanmasına diyin. Terör bu kadar büyüdüyse sizin verdiğiniz şeylerden yüz buldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!