Kılıçdaroğlu hükümeti suçladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel'de patlamasının ardından hükümeti eleştirdi.

Kılıçdaroğlu hükümeti suçladı!
Kılıçdaroğlu hükümeti suçladı!
GİRİŞ 22.03.2016 14:19 GÜNCELLEME 22.03.2016 14:27
Bu Habere 786 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılan terör saldırısı için "Terör insanlık suçudur" dedi ve devamında Türkiye'de meydana gelen terör olaylarıyla ilgili suçlamalarda bulundu.

TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR

Kılıçdaroğlu, "Terör nereden ve kimden gelirse gelsin nerede olursa olsun amasız fakatsız lanetletleyeceğimiz bir olaydır. Terör insanlık suçudur. Brüksel'de patlayan bombalar insanlığa karşı yapılmış bir suçtur. Belçika'ya geçmiş olsun, ölenler için başsağlığı dileklerimizi gönderiyoruz. Terörün önlenmesi konusunda en ilkeli tavırı sergileyen tek parti vardır. o da CHP'dir" dedi.

TÜRKİYE CANLI BOMBALARIN EĞİTİM ALANI OLDU

Canlı bombanın eğitim alanına dönüştü Türkiye. Böyle bir anlayış, yapı olabilir mi? Sorumlusu kim? İstanbul'da bombalar patladı derbi iptal edildi. Şimdi ne diyorlar. Sokaklara çıkalım diyorlar. Sen maça gidenlerin güvenliğini sağlamaktan acizsin turist niye gelsin. Sen Türkiye'nin güvenliğini nasıl sağlayacaksın. Kendi vatandaşını koruyamayan hükümetülkenin sorunlarını çözemez.

BİR ŞEYİ DAHA ÖĞRENDİK

Bir şeyi daha öğrendik. Türkiye'de yabancı ülkelerin temsilcilikleri var. Onların uyarılarını ne kadar doğru olduğunu öğrendik. Bu ne anlama geliyor? Bu hükümetin işlevini yitirdiği anlamına geliyor. Yabancı unsurların terörü bizden iyi tanıdıkları belli oldu. Neden böyle oldu? Birincisi Türkiye'de terörle mücadele edeceğim diye terör örgütleriyle masaya oturdu. Gömleğin iliği en başta yanlış iliklendi. Koskaca TC, Anayasası olan bir devleti nasıl bir terör örgütüyle aynı masada bir araya getirirsiniz. Her vatandaşın bunun hesabını sorması gerekir. Masaya oturdular terör örgütünün güçlenmesine katkı sağladılar. Silahları bırakmadılar ama masadalar. Eşit koşullarda değiller. Masaya oturacağım silahı bırakmayacağım dediler. Valilere talimat verdiler. AKP'nin yöneticiler terör örgütlüğüne yardım yataklık yapıyor diye bu yüzden söyledik."

YORUMLAR 786
  • mselim 8 yıl önce Şikayet Et
    sarhoşlar bile bu kadat zırvalamaz.
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Adama bak kendisi terorist basi soylrdiklerine bak ozaman millet vekilin niye terorist cenazelerine gidiyo
    Cevapla
  • Cumali 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahımıza hamdolsunki bize iyiyi kötüden ayırmak için akıl vermiş , yoksa bu adamın her lafına kanardık
    Cevapla
  • Turkiyem 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım tam kendine yakışanı yapmış .Gereksiz tam bi türkiye düşmanı yine yandaşlarını savunmuş.Sen aslında zavallısın.Yorumunuz
    Cevapla
  • Sivasın Yollarına 8 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 40 lık blok tutmadı, Baronlar bu KK nın neyine güveniyorlar bende merak etmeye başladım, sallamayı seviyor insanlıktan nasibini almamış belki ondandır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı