Kılıçdaroğlu için harekete geçti!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu için harekete geçti!
Kılıçdaroğlu için harekete geçti!
GİRİŞ 07.04.2016 14:03 GÜNCELLEME 07.04.2016 15:26
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun avukatları Cihat Haykır ve Samet Can Olgaç'ın açtığı davanın dilekçesinde, Kılıçdaroğlu'nun, 5 Nisan 2016'da, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada müvekkilleri Ramazanoğlu'nun şahsiyet haklarına saldırı kastıyla fevkalade ağır hakaretlerde bulunduğu belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun ifadeleri hatırlatılan dilekçede, "Kılıçdaroğlu'nun ahlak sınırlarını aşan sözlerinin ulusal gazetelerde haber olduğu, taraflı tarafsız her kesim tarafından kınandığı" aktarıldı.

Bu ifadeler kime karşı sarf edilirse edilsin, kesinlikle tasvip edilemeyeceği kaydedilen dilekçede, bir kadın bakana karşı kullanılmasının ise tamamen ahlak ve edep dışı olduğu, en ağır şekilde kınanması ve hukuk önünde yaptırıma tabi tutulması gerektiği kaydedildi.

"Kılıçdaroğlu'nun söz ve davranışlarıyla sürekli toplumu gerdiğine, çirkin ve hakaret edici bir üslupta konuşmayı ilke edindiği" ifadesine yer verilen dilekçede, "Kılıçdaroğlu'nun TBMM Genel Kurulundaki her konuşmasının ağır hakaretler içerdiği" savunuldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 58
  • iffet 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın Bakana mevkisi çok yakışıyor , İnşaallah daha çok o mevki ve makama hizmet edecek , hatta başörtülü bakan sayısı arttırılmalı... bu memleket 3 - 5 dengesiz ve çapulculara bırakılmaz
    Cevapla
  • seyfullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Iste bunu yapmayacaktilar cunku kilicdaroglu mahkemeyi kazanir neden dersen bu deyimi ilk olarak muammer gulere ait oldugu iddia edilen kasetten duyduk zarrabla konusmasinda musterih olmasini gerekirse onun onune yatacagini yani korumak icin govdesi ni siper edecegini soyluyordu k.oglunun kullanis amaci hafif mutesabih olsa da cinsellik baglaminda soylemedigi aciktir not:chp li degilim yalnizca inandigimi soyluyorum
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Dinimiz, kadının çalışmasını bazı istisnalar dışında yasaklıyor. Yaratana kurban olayım, gafletten uyanması için Ak partiye sürekli şefkat tokadı yapıştırıyor. ama bu tokadı anlayan kim? Sayın hanımefendi Kılıçdaroğlu kendisine yakışanı yapıyor, lütfen sizde kendinize yakışanı yapın bir an evvel dinimizin hükümlerini medeni kanun hükümlerine tercih edip görevinden ayrılın. Ülke olarak zorluklarla karşılaşmamızın bir sebebi de maalesef bu durumdur.
    Cevapla
  • yasemin 8 yıl önce Şikayet Et
    o bakan görevinden ayrılsın inançsız biri gelsin seni yönetsin öyle m? Zaten dinimizde müslümanlar otursun kılıçdroğlu gibi insanlarda bizi yönetsin diyo değil mi? yazık bari din alet etmeyin böyle sözlerinize.. Tesettürlü bayan çalışamaz demiyor evinde oturması daha uygundur diyor. Ana gel görki zaman oturacak zaman değil... Bilmem anlatabildimmi
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Dinine bağlı bir tesettürlü bayanın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olmasında sakınca olduğuna dair deliliniz nedir? Ak Parti dinsizliği laiklik olarak yutturanların Müslümanlara reva görülen prangalarını yıkıyor, siz CHP’ye paralel şekilde neyle uğraşıyorsunuz.
    Cevapla
  • yahyak 8 yıl önce Şikayet Et
    Koltuk cok cok tatlı Boş ver gerisini ülke batmış terör varımis şehitler geliyormuş. At paralel üzerine de komplo kurdu ve kandırdı bizi de kurtulursun
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimin Ülkeyi kalkındırmak ve terörü bitirmek için uğraştığını, kimin ise Ülke batarsa batsın yeter ki Erdoğan gitsin, iktidar düşsün diyerek teröre açık destek verdiğini anlayabilmek için tabi asgari bir beyin ve feraset gerekir.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    o tecavüze uğrayan masun çocukların haklarını kim savunacak? kusura bakmayın kılıçdaroğlu tamamen haklıdır.
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten Kılıçdaroğlu’nun çocukların haklarını savunduğunu sanacak kadar saf mısın, yoksa kendini bu söylemle milleti kandırabileceğini sanan bir uyanık mısın bilemem. Ama burada Kılıçdaroğlu’nun masum çocukların istismarı üzerinden siyasi rant elde etmek için bir kadın Bakana ahlaksızca saldırısını görmemek için insanın ahmak olması lazım. Zaten şüpheli hakkında yasal süreç işliyor, Bu konuyu gündemde tutmak bile bırak çocukların haklarını savunmayı bilakis çocukların psikolojisini bozar. Kontrolünde bir Banka olan tek partinin başındaki Kılıçdaroğlu gerçekten çocuklara destek vermek istiyorsa küfür ederek tazminat ödeyeceğine çocuklara psikolojik destek verdirsin.
    Cevapla
  • konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi len oradan zihniyeti bozuk kılçdaroğlu haklıymış o herif ahlaksızın vatan haininin önünde gideni hay ezik herif
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    güzelde ahmet,cocuklarin hakkini savunurken,bir kadin bakana hakaret hakkini kimseye vermezler,yapacaksan meclis var verirsin soru önergeni arastirilmasini istersin,amma bir bayan bakana bilmem neresinin önünde yatar bilmem desen bu lafi adama yedirirler,ha sunu söyliyeyim cocuklara yapilan taciz olaylarinida kabul etmiyorum cezasi ne ise verilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli oldu!
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü