Baluken: DAEŞ HDP'ye saldıracak!

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, DAEŞ'in CHP ve HDP teşkilatlarına saldıracağına yönelik bilgiler aldıklarını iddia etti.

Baluken: DAEŞ HDP'ye saldıracak!
Baluken: DAEŞ HDP'ye saldıracak!
GİRİŞ 25.04.2016 15:35 GÜNCELLEME 25.04.2016 15:35
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kilis’teki DAEŞ saldırılarının ‘Roket mermisi düştü’ denilerek kamuoyundan gizlendiğini iddia etti. Baluken, Kilis’e düşen bombalar nedeniyle yaralanmaların ve ölümlerin meydana geldiğini hatırlatarak, “Kilis’e yönelik DAEŞ saldırıları bilinçli şekilde gizleniyor. Sınırdaki saldırılarda DAEŞ’in ismi bile geçmiyor. Aylardır devam eden tutumla karşı karşıyayız. Bunu son derece manidar buluyoruz. DAEŞ bu saldırıları üstlenmiyor. Bilinçli bir DAEŞ çete yapısıyla ilgili algı operasyonuyla karşı karşıyayız. Yapılan saldırılarla ilgili hükümette sessizlik durumu var. 2 haftadır Genel Kurul’da ısrarla yapmış olduğumuz çağrılara rağmen herhangi bir yetkili gelip sınır hatlarındaki saldırılarla ilgili bilgilendirme yapmadı” dedi.

CHP VE HDP TEŞKİLATINA SALDIRACAK

DAEŞ’in CHP ve HDP teşkilatlarına yönelik saldırılar yapacağı yönünde ciddi bilgiler olduğunu iddia eden Baluken, “Kars Emniyet Müdürlüğü’nün diğer birimlere gönderdiği gizli belgeler basına yansıdı. Bizde de o yönlü bilgiler. var. DAEŞ’in CHP ve HDP’ye yönelik saldırılar yapacağına dair bilgiler var ciddi şekilde. Resmi şekilde bize iletilmiş bilgi yok” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 92
  • belde 8 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir mağdur edebiyatı daha. oldu mazlumları oynayın da adaletin pençesinden kurtulun o zaman. Bunlar Avrupada başka Türkiyede başka beyanat veriyorlar. Devletimiz bunları takip ediyordur herhalde. Sonra biz bunları böyle demiştik demeye getirecekler. Bu uyanıklığa kanmamak gerekir. Bunların hepsi planlı yapılan söz ve eylemler uyan Türkiyem gözünü iyi aç. sonra çok geç olabilir.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Zalim ancak zalimle ıslah edilir hadi hayırlısı geberin
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Nerde o günler..ancak İT İTİ ISIRMAZ diye atasözümüz vardır..Siz birlikte olup türkiye ye savaş açmadınıuz mı,bombalama eylemleri düzenlemediniz mi?Şimdi mağdurları oynamaya,kendilerini masum gösteme çabalarınıza kanacağımızı mı sandınız..hadi ikile d ense traşınızı görelim.
    Cevapla
  • sultan 8 yıl önce Şikayet Et
    iti ite bogdurur Allah la hevle vela kuvvete illa billah......
    Cevapla
  • levent 8 yıl önce Şikayet Et
    anlaşıldı, provakasyon geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı