Aziz Kocaoğlu'ndan Binali Yıldırım yorumu

Aziz Kocaoğlu, "Binali Yıldırım olması konusunda daha önce bir beyanat, görüş bildirdik. Bugün de bizim dileğimiz gerçekleşti" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Binali Yıldırım yorumu
Aziz Kocaoğlu'ndan Binali Yıldırım yorumu
GİRİŞ 19.05.2016 17:30 GÜNCELLEME 19.05.2016 17:30
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, katıldığı bir program sonrası gazetecilerin, AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Binali Yıldırım'ın genel başkan adayı olarak gösterilmesine ilişkin sorularını yanıtladı.

Düşüncelerini daha önce kamuoyuyla paylaştığını hatırlatan Kocaoğlu, gelişmelerin İzmir ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

"DİLEĞİMİZ GERÇEKLEŞTİ"

Yıldırım'ın İzmir milletvekili olmasının kente avantaj sağlayacağını belirten Kocaoğlu, şunları kaydetti: "Bir İzmir milletvekilinin ve bunun da Binali Yıldırım olması konusunda daha önce bir beyanatımız olmuştu. O çerçevede yazıldı çizildi. Bugün de bizim dileğimiz gerçekleşti. Binali Yıldırım ve ailesine sağlık ve başarılar diliyorum. Ülkemiz ve İzmir’e yapacakları hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Zor, sorumluluğu olan bir görev. Ülkemiz, milletimiz ve şahsı için hayırlı olsun diliyorum."

YORUMLAR 15
  • Aylin 7 yıl önce Şikayet Et
    istanbul ve Ankara dan geri kalinca Izmir in sorunlari icin Kendine hamal yada enayi ariyor...Tabi ki istersin..Keske belediye baskanligi secimlerinde feragat etseydin de görseydik samimiyetini..Maas güzel demi
    Cevapla
  • abdullah taşcı 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte siyasi uslup bu olmalı. tebrik ederim başkan.ne olursa olsun
    Cevapla
  • Nihat DEMİR 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz nasılsanız öyle idare edilirsiniz. Hadis-i Şerif
    Cevapla
  • arda 7 yıl önce Şikayet Et
    İzmire gördüğümde belli başlı turistik bölgeler hariç tamamen hayal kırıklığına uğradım. İç Anadolu'nun en vasat ili bile İzmir'den daha düzenli, daha gelişmiş ve daha temiz.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz kocaoğlu artık akp li olacak başka yolu yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!