Engin Alan: Tam bir alçaklık!

Eski Özel Kuvvetler Komutanı emekli Korgeneral Alan, "Bu darbe teşebbüsü en büyük ihanettir. Tam bir alçaklıktır." dedi.

Engin Alan: Tam bir alçaklık!
Engin Alan: Tam bir alçaklık!
GİRİŞ 19.07.2016 21:18 GÜNCELLEME 19.07.2016 21:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Eski Özel Kuvvetler Komutanı emekli Korgeneral ve eski MHP Milletvekili Engin Alan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Bu darbe teşebbüsü, bu ülkeye, bu millete, silahlı kuvvetlere yapılmış en büyük ihanettir. Tam bir alçaklıktır." dedi.

Engin Alan, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Darbe girişimini alçaklık olarak değerlendiren Alan, "Bu darbe teşebbüsü, bu ülkeye, bu millete, silahlı kuvvetlere yapılmış en büyük ihanettir. Tam bir alçaklıktır." diye konuştu.

Olay sonrası görevde olan komutanları arayarak "geçmiş olsun" dileğinde bulunduğunu belirten Alan, "Bu size yapılan namussuzluktur. Alnınızdan öpüyorum" dediğini aktardı.

Dünya 21. yüzyılı yaşarken bu tür davranışların Türkiye'ye yakışmadığını vurgulayan Alan, devletin yanında olduğunun altını çizdi.

Alan, "Halkın verdiği tepki doğru. Bunu yapanlar bu ülkeye gelmiş geçmiş en büyük alçaklardır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • KÜRŞAT 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayağa kalkmadı bedeli ödedi hatırlarsınız. Adam haksız yere FETÖ yüzünden yıllarca yattı, 18 yıl ceza aldı. Balyozdan en son çıktı. Kaldı ki ayağa kalkmadığı gün Başbakanımızı ayakta karşılayıp tokalaştı. Neden ayağa kalkmadığını kendi ağzından dinleyin isterseniz. Yanlış hareketti tabi ki savunmuyorum, ancak geçmişteki basit hataları tekrar dillendirmenin anlamı yok. Doğuda yıllarca PKK ya karşı savaşmış bir korgeneraldi. Onlarca kez çatışmaya girdiği de biliniyor. Gerçek vatansever askerlerimizle, FETÖ cü hainleri karıştırmayalım lütfen. Bilin ki ordudaki FETÖ cüleri temizlememiz için Engin Alan gibi vatanseverlere ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • erendb 7 yıl önce Şikayet Et
    t-shirte dikkat.
    Cevapla
  • isa 66 7 yıl önce Şikayet Et
    Zamaninda Kurt acilimi,baris gorusmeleri yapilirken ve simci darbe tesebussunde Mhp li Alan hep Turkiye den yana olmustur.kim inkar edecek?
    Cevapla
  • gül 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç samimi bulmuyorum seni darbe başarılı olsaydı yine de böyle konuşurmuydun hiç sanmıyorum
    Cevapla
  • Baso 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen de öyle sütten çıkmış ak kaşık değilsin... sanki sen bir ara Başkomutana Artistlik yaptı idin.... ama yine mesajın fena değil...
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan demek istedin sanırım. Zira başkomutanla başbakan farklı şeyler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde