Erdoğan gazi Sabri'yle konuşmasını anlattı

Cumhurbaşkanı, darbe girişimi sırasında tankların paletleri arasına atlayan ve yaralanan Sabri isimli vatandaşla ilgili anısını anlattı.

GİRİŞ 02.08.2016 15:30 GÜNCELLEME 03.08.2016 04:29
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişimi sırasında tankların paletleri arasına atlayan ve yaralanan Sabri isimli vatandaşı tedavi gördüğü hastanede aradığını belirterek, "Telefonda konuşurken sanki Sabri'ye hiçbir şey olmamış gibi 'Reisim sen iyi misin, bana onu söyle' diyor. 'Ben iyiyim' diyor. 'Doktorlarımız bize iyi bakıyor, hemşirelerimiz bize iyi bakıyor' diyor. Bu inanç, bu azim oldukça, evelallah bu millete darbeler hiçbir şey yapamayacaktır." dedi.

YORUMLAR 35
  • assas 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabri ö.Kendisini bizler taniyoruz savunma forumundan.Insallah iyi bir yerlerde calistigini tahmin ediyoruz.Kendisi cok bilgili bir kardesimiz Allah yardimcisi olsun.
    Cevapla
  • Halk 7 yıl önce Şikayet Et
    Kadın halimle askerlerin önüne koşarken eşime nene hatunun da çocukları vardı elbet o geri kalmadı.Bende kalmayacağım dedim. Çocuklar darbeyle yaşayacaksa yaşamasın biz öleceksek Tayyip Erdoğan sağ kalırsa onlara bakar dedik. Koşmaya devam ettik.Eminim bir çokları aynısı nı düşündü....
    Cevapla
  • eyup 7 yıl önce Şikayet Et
    ellerinizden operim
    Cevapla
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet iste böyle bir millet, sevdimi ölümüne sever, milletin reis sevgisi vatani kurtardi
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Cumhurbaşkanım Allah rızası için şu kahraman kardeşimiz Sabri'yi ve diğer sabri'leri uygun göreceğiniz bir görevlere atayın lütfen.Fazlasıyla hakediyorlar.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Adama bakin ya, iki tankin altina atliyo, bir kolunu kaybediyor, cbaskani telefon acinca, siz nasilsiniz efendim diyo, sevgiye bakin ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında