Bakan Bozdağ tartışmalara noktayı koydu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından ''Herhangi bir af çalışması yoktur, haber ve yorumlar asılsızdır'' ifadelerini kullandı.

Bakan Bozdağ tartışmalara noktayı koydu
Bakan Bozdağ tartışmalara noktayı koydu
GİRİŞ 11.08.2016 19:51 GÜNCELLEME 11.08.2016 19:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından açıklama yapan Bozdağ, şu açıklamayı yaptı:

"İki gündür sahte bir KHK üzerinden yürüyen uydurma af gündemi hakkında açıklama: Herhangi bir af çalışması yoktur.Haber/yorumlar,asılsızdır."

Hayati Yazıcı: Af konusu kesinlikle gündemimizde yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, yeni hazırlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında bir genel af olabileceği iddialarına ilişkin, "Bu nereden çıktı, nasıl çıktı bilmiyorum. Ama af konusu değil bizim gündemimizde, zihnimizde kesinlikle yoktur. Böyle bir konu olamaz." dedi.

YORUMLAR 4
  • Müslüm 7 yıl önce Şikayet Et
    Af değil, denetimle ıslaha yönelik uygulama arttırılmalı, en az 3 yıl denetim verilmelidir...
    Cevapla
  • Bilgin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yetkililerimiz bu kararname fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan bu kişilerin bir an önce bulmalarını ve gereken cezayı vermelerini istiyoruz.Çünkü bu kadar insanları boşu boşuna ümitlendirmeye hakları yok...gereken yapılsın lütfen
    Cevapla
  • Bilgin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yetkililerimiz bu kararnameyi sosyal medya üzerinde yayan kişileri biran önce bulup cezalandirilmalarini istiyoruz.Çünkü insanları boşuna ümitlendirmeye hakları yok...
    Cevapla
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Af yetkisi sadece mağdura aittir. Ayrıca hapisteki adam pişman falan değil ki. Suçluyu dışarı salmak ona ödül vermek gibi bir şey olur . Geçmişteki rahşan affında duygu sömürüsüyle dışarı salınanlar, yine bir sürü cinayet hırsızlık yaparak hapse geri döndüler. Suçluyu af etmek, masumları cezalandırmak demektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak