Erdoğan memleketinde coşkuyla karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'dan helikopterle geldiği Rize'nin Güneysu İlçesi'nde hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı.

GİRİŞ 15.10.2016 03:18 GÜNCELLEME 15.10.2016 13:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hemşerilerine seslenen ve 15 Temmuz'da ortaya koydukları tavır ve duruştan dolayı teşekkür eden Erdoğan, "F-16'lara, helikopterlerle saldıranlara, tanklara, toplara, silahlara karşı Allah'ın yeryüzündeki halifem dediği insanın duruşunu gösterdiniz. İstiklal Şairi ne diyor? 'Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın'. Millet gövdesini siper etti ve bu hayasız saldırıyı durdurdu. Ben bu milletimi alkışlıyor, taktir ediyorum. Milletimle iftihar ediyorum. Sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum" dedi, 2 gece ana ve baba ocağında kalacağını söyledi.

Konuşmasının ardından tokalaştığı vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılaşan Erdoğan ve korumaları zor anlar yaşadı. Bazı hemşerilerinin isteklerini dinleyen Erdoğan daha sonra Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.

YORUMLAR 6
  • Leyla 7 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan, GUZEL OLAN NERDE OLSA SEVİLİR, CİRKİN SEVİLİR MI . GUZEL MI YÜREĞİ DURUSU, ASALETİ, ADAMLIĞI, ALLAH'A EMANET EDERİM.
    Cevapla
  • balalı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım ,tek kelimeyle bu millet zatihalinizin mertliğine ,cömertliğine,kişiliğine,duruşunuza,TÜRKİYE mize canı pahasına mücadele edişinize yürekten hayrandır.seni seviyoruz,YİĞİT ve YÜREKLİ , BAŞKAN,IMIZ.ALLAH CC. SENİ VE TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN.TÜRKİYE miz ,önce ALLAH ,sonra sana emanettir.
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Milletin başkanı nerde coşkuyla karşılanmıyorki ?
    Cevapla
  • zafer 3201 çorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Başkanımızı görünen görünmeyen bütün belalardan musibetlerden hainlerden korusun. Allah yar ve yardımcın olsun.
    Cevapla
  • janssen 7 yıl önce Şikayet Et
    bunun icin bayiliyorum bu adama bizim icimizden bir vatandas
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    ne izdiham yav
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim