CHP'li Erdoğdu skandal paylaşıma destek verdi

Beşiktaş'taki saldırının ardından Twitter'da skandal bir paylaşım yapan CHP Gençlik Kolları'na tepki çekecek destek CHP İstanbul Milletvekili​ Aykut Erdoğdu'dan geldi.

GİRİŞ 11.12.2016 02:25 GÜNCELLEME 11.12.2016 09:56
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nın resmi Twitter hesabından İstanbul Beşiktaş'taki bombalı saldırı sonrası skandal bir paylaşımda bulunuldu.

CHP hesabı, Vodafone Arena Stadı'nın yanındaki yola dizilen ambulansların fotoğrafını paylaşarak, 'Türkiye (Temsili)' diye not düştü.

Saldırı sonrası sosyal medyada yapılan provokasyonlara katılarak, Türkiye'yi terör ülkesi gibi gösterme çabasına giren CHP'nin tavrı büyük tepki çıktı.

CHP'li Erdoğdu'dan ilk destek

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Söz konusu skandal paylaşıma tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ifadelerine yanıt veren Erdoğdu, "Haddini bil... Halimiz bu değil mi??? Hepimiz o ambulanslarda ölmedik mi??? Hepimiz yanmadık mı??? Haddini bil.. Bu gençler sahipsiz değil.." dedi.

YORUMLAR 50
  • Halil 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Chp adam olmaz..Vatan dusmanlari..
    Cevapla
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet Vatan meseleleriyle uğraşıyor, CHP temsilcisi Kılıçdaroğlu kardeşler ise soyisimleriyle ve birbiriyle uğraşıyorlar. Görüntü bu kadar net. bu kadar net
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah göstermesin bir savaş çıksa , içeride önce bu CHP ve HDP lilerle mücadele etmek de gerekecek. Düşman içeride hzır kıta bekliyor.
    Cevapla
  • selami 7 yıl önce Şikayet Et
    chp ve hdp bu memleketin baş belasıdır hepsi vatan hainidir bu değişmez
    Cevapla
  • Kul 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Baş sağlığı dile ya siz nasıl bir partinin mensuplarınız.bu topraklarda olmamanız lazım sizin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...