Kurtulmuş'tan teröristle ilgili önemli açıklama!

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 Kurtulmuş'tan teröristle ilgili önemli açıklama!
Kurtulmuş'tan teröristle ilgili önemli açıklama!
GİRİŞ 02.01.2017 18:14 GÜNCELLEME 02.01.2017 18:55
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında açıklama yaptı.

Kurtulmuş,
Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıkladı.

Çok zor bir soruşturma. Bir kelime dahi fazla bilgi verilecek soruşturma değil. 8 kişi gözaltında ve teröristle ilgili parmak izine ve eşgal verilerine ulaşıldı. Hızla kimlik tespitinin yapılmasına gidilecek. Sadece terörist değil varsa başka bağlantıları, ve arkalarındaki güçleri de ortaya çıkarmamız mümkün olur.

'BAŞARIMIZI HAZMEDEMEYENLER...'

Türkiye 2017'yi daha güzel geçirecek. Bu hain saldırı ile şu mesajı vermeye çalışıyorlar 2017'de de devam edecek. Türkiye'nin sınır dışı operasyonlarına verilen bir mesaj. Başarılı şekilde Suriye'de yürütülmekte olan operasyonlar hem terör örgütlerini taşeron olarak kullananları rahatsız ettiği görülüyor. Sahadaki başarımızı hazmedemeyen güçlerin bu terör eylemini yönlendirdiği anlaşılıyor.

'OPERASYONLAR SÜRECEK'

Hangi planı yaparsanız yapın Türkiye her tedbiri almaya muktedirdir. Terör örgütlerinden Türkiye'ye hiçbir zarar gelmeyecek kadar operayonlar sürecek. Cerablus, Menbiç, El Baba nereye kadar giderse. Kararlılıkla sınır dışı operayonlara devam edeceğiz.

'HERKES UYANIK OLMALI'

Sosyal medya üzerinden propagandalarla Türkiye'de halkın arasını açmaya gayret ediyorlar. Bu milletin tamamına yakını bu konuda tecrübelidir. Terörün dininini, imanının, aklının ve vicdanının olmadığını bilir. Saldıranın dini mezhebi ne olursa olsun saldırılanın müslümanlık olduğunun farkındadır.

O saldırıyı yapanların ve arkasındaki güçlerin herhangi dini bir motivasyona ait örgütü işaret ediyor olması müslümanlıkla bağdaştırmaz. Herkes uyanık olmalı

DÜNYAYA ÇAĞRI

Uluslararası camianın timsah gözyaşlarının manası yok. Siyasi farklılıklara rağmen insanlıkta buluşalım.

Terör örgütleriyle eşzamanlı mücadele sürecek.

SİVİL ŞEHİT AÇIKLAMASI

Zor ve titizlikle sürdürülecek bir soruşturma. 8 kişi gözaltındadır. Teröristle ilgili de parmak izine ve eşgaline ulaşılmıştır. Sivil şehit konusunda yasa var, gerekirse tartışılır.

YORUMLAR 33
  • kanuni 7 yıl önce Şikayet Et
    sivil şehitte neymiş o insanlar babda vatanı için savaşan şehitlermiymiş ki
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    lüzümsuz yoruma gerek yok haksiz yere katledilen insanlar onlar orda sende olabilirdin
    Cevapla
  • Oral 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben Şehit diyemiyecem.Kurban diyebilirim. Allaha isyan Mekanında Şehit mi olunur?Şehitlik çok bir Makamdır.Oda Vatan,Namus,Bayrak,Millet için ölünce olur. Ancak Allah Günahlarını Aff eder inşallah belki Cennet nasip olabilir.Tabii Doğrusunu Allah bilir.
    Cevapla
  • Igmg 7 yıl önce Şikayet Et
    Saldırıyı kınadığım gibi Şehitliğin oyuncak olmasınada karşıyım. Bunlar apaçık KURANDA yazıyor. İçkili mekanda ölenler nasıl olurda şehit oluyor. Ya ben KURANI yanlış anladım yada bunu söyleyenler.
    Cevapla
  • Ö.Timli 7 yıl önce Şikayet Et
    Deaş.pkk.pyd.ypg fetö hepsi Tūrkiyenin her yönden huzurun bozulmasi icin kurulmuş arkasinda abd ab israil olan taşöròn terör òrgūtleridir.bu örgūtler alevi sūnni tūrk kūrt saģci solcu ayirmadan hepimizi dūşman kabul eder.kurallari ve anlaşmalari budur.onun icin istihbaratimiz gūclū olmasi ve millet olarak iri diri bir olmak lazim.ve öyleyizde.
    Cevapla
  • Cemil Meric 7 yıl önce Şikayet Et
    4 milyon multecinin yuzde biri terorist ciksa 40bin eder. Vizesiz gelinebilen ulkeler listesine bakinca daha baska seyler dusunuyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi