AK Parti'den son dakika istifa açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, istifası istenen belediye başkanlarının görevi devretmemeleri halinde, gereğinin yapılacağını söyledi.

GİRİŞ 21.10.2017 13:34 GÜNCELLEME 21.10.2017 14:31
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

AK Parti Konya il başkanının istifa etmesinin ardından yerine atanacak yeni il başkanını belirlemek için düzenlenen temayül yoklamasına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Sorgun, istifası istenen belediye başkanlarının istifa etmemesi halinde nasıl bir süreç izleneceği yönündeki soru üzerine, böyle bir durumla karşılaşacaklarını düşünmediğini belirterek, “Partinin yetki kurullarında bunlar görüşülür, gereği yapılır” dedi. 

"Bu koltuklar hiçbirimize babalarımızdan kalmadı"

“Belediye başkanları istifa etmeyerek direnç gösterirlerse nasıl bir yol izleyecek” şeklinde soruya Ahmet Sorgun, bugüne kadar her hangi bir direnç olmadığını dile getirerek, “Bunların belli opsiyonları vardır, Cumhurbaşkanımız onu açıkladı. Partinin yetki organlarında kurullarında bunlar görüşülür gereği yapılır. Ama o noktaya varmaz. Bu görevler bu koltuklar hiçbirimize babalarımızdan kalmadı. Bu koltuklar bizlere hizmet vermek için emanettir. Bu koltuklar kimsenin tapulu malı değildir” şeklinde konuşarak cevap verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 81
  • mim kırımlı 6 yıl önce Şikayet Et
    parti istiyorsa istifa etmelidir.ben çok olumlu görüyorum . inatlaşan iyi yapmaz.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu adamlara seçilsinler die oy verdim Ben aynı zaman da Cumhurbaşkanı nada seçilsin die oy verdim
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    sen emin ol senin babanın malıda değil
    Cevapla
  • MİSAFİR 6 yıl önce Şikayet Et
    melih gökçek giderse ak parti nin oy oranı ne yükselir nede düşer.gökçek in istifa etmesi anlamsız hemen hemen 35 yıldır belediye başkanlığı yapıyor ankara yi görsel olarak güzel bir başkente çevirdi.ve partiye sayın cumhurbaşkanına büyük desteği var . istifasını isteyerek herkes neden istifa ediyor ..diye meraklandırıyorsunz . maksat degişimse bundan sonraki belediye seçimlerinde aday olmaz
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Hatalar yapılıyor bu karışıklığa gerek varmıydı bunlar çok oy kaybına sevep olacak hareketler insabların kafası karıştı toplayın toplayabilirseniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!