HDP'li Kaya'dan şaka gibi açıklama: Vatanseverim

Terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Meclis'te yaptığı konuşmada hükümeti hedef aldı.

HDP'li Kaya'dan şaka gibi açıklama: Vatanseverim
HDP'li Kaya'dan şaka gibi açıklama: Vatanseverim
GİRİŞ 01.11.2017 10:03 GÜNCELLEME 01.11.2017 10:23
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

AK Partili milletvekilleri tarafından tepkiyle karşılanan konuşmasının ardından sataşmalara cevap vermek için tekrar kürsüye çıkan Kaya, kendisini savunduğu sözlerle milletvekillerini de şaşırttı.

VATANSEVER OLAN BİZİZ

AK Parti hükümetini "bölücü" olarak nitelendiren Hüda Kaya, HDP'lilerin daha fazla "vatansever" olduğunu sözlerine ekledi.

Genel seçimlerden önce meydanlarda yapılan konuşmaları hatırlatan HDP'li Hüda Kaya, vatanseverliklerinin sorgulanamayacağını söyledi.

HDP'li Hüda Kaya vatansever olduğuna inanıyor

 

YORUMLAR 73
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi ya biz de aklımızı peynir ekmekle yedik. sana inandık. saf mısınız, yoksa saf ayağına mı yatıyorlar. anlaşılır değil. başörtüsünün o kan kokan Kandil dağında çekilen foto ile kirletiyorsunuz. bunun adı ne siyaset ne de başka bir mücadele. bırakın bu milletin yakasından düşün. bu milletin tüm değer yargılarını ayaklar altına aldınız. benzer siyaset yapanlar da bunun vebalini ödeyecek.
    Cevapla
  • VAN LI YIK 6 yıl önce Şikayet Et
    hangi vatan sever bölücü olan mı
    Cevapla
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi vatanı sevdiğini açıkla inanalım toprakları üstünde yaşadığın vatanı mı yoksa beyninde içindeki açıklayamadığın hayali vatanı mı
    Cevapla
  • ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan ayında yanına oğlunu da alarak /resimdeki uzun boylu olan)kandile giden orada 4 gün kalan bu sözde islami yazar Hüda Kaya PKK nın yayın organı özgür gündemde yazarlık yapmaya başlayınca PKK sever kimliğine girmiştir.
    Cevapla
  • K.yildirim 6 yıl önce Şikayet Et
    Düştüğü çukurda debeleniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az