Çavuşoğlu'ndan CHP'li Öztürk'e: Zavallı korkak

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye'nin eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın açıklamalarına ilişkin konuştu.

GİRİŞ 28.01.2018 06:53 GÜNCELLEME 28.01.2018 10:01
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye'nin eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın açıklamalarına ilişkin "CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek istemezdim ama 'Bu bakanlıkta bir tek AK Partili varsa benim' deyip yalvaran bir zavallı şimdi partinin adını bile doğru söylemiyor. Şimdi gelmiş Özgür Suriye Ordusu'na çamur atıyor. Sen nasıl milli bir insansın. Musul Başkonsolosluğumuz DEAŞ tarafından ele geçirilince bu zat, bana bunu oradaki korumalar, özel harekatçılar ve çalışanlar söylüyor. İfadelerinin kayıtları da bakanlıkta. Korkusundan 'Başkonsolos ben değildim' diyen bir korkak bu" dedi.

YORUMLAR 64
  • ferkal 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdide aslan kesilmiş partinin başındaki neki yardımcısı ne olsun. adamların vatan millet gibi bir dertleri yok dışardan verilen komutları yerine getiriyorlar.
    Cevapla
  • Rambo 6 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an-ı kerimde ve hadis-i şeriflerde, işlerin ehli olana yani layık olduğu kimselere verilmesi emrediliyor. Görev yerlerinin emanet olduğu, bu emanetlere riayet edilmesi, uyulması emredilmektedir. Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki: Allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle davranmanızı emreder. Siz bu yalaka takımına güvendikçe bu tipler daha çok sizi ısırmaya çalışacaktır..
    Cevapla
  • analist 6 yıl önce Şikayet Et
    doğruların ve gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir özelliği vardır
    Cevapla
  • mhmt 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen sayın bakanımızın dediği gibi korkudan altına işeyecek duruma gelip benim Deaş çılara konsolos olduğumu söylemeyin diyen özel harekatçı polislerin gözlerine yalvarır bir ifadeyle bakan biri olduğunu ben de duydum
    Cevapla
  • 06'lı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakanımızın söylediğini olay sırasında abisi özel harekat polisi olan arkadaşım da aynı şekilde anlatmıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!