'SİHA Sezgin' seçim için bahaneleri sıraladı

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, olağanüstü halin (OHAL) 3 ay daha uzatılması yönünde karar alınmasını eleştirerek, "OHAL koşullarında yapılacak seçim, dürüst ve adil olmayacaktır. Baskı ortamında gerçekleşecek bir seçim olacaktır" dedi.

'SİHA Sezgin' seçim için bahaneleri sıraladı
'SİHA Sezgin' seçim için bahaneleri sıraladı
GİRİŞ 18.04.2018 14:34 GÜNCELLEME 18.04.2018 14:47
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu,"OHAL koşullarında yapılacak seçim, dürüst ve adil olmayacaktır; baskı ortamında gerçekleşecek seçim olacaktır. OHAL, 21 aydır devam ediyor. Muhtemelen 3 ay daha uzatılacak ve Türkiye, erken seçime OHAL şartlarında gidecek. Bunu özgürlükler, adalet ve demokrasi bakımından kabul etmek mümkün değil. Adalet ve Kalkınma Partisi, Türkiye'yi OHAL'siz aldı, 14 yıl bu şekilde yönetti. Şimdi 2 yıldır da Türkiye'yi baskı, zulüm rejiminin adı olan ve ona dönüşen OHAL rejimiyle yönetmek istiyor. OHAL koşullarında yapılacak seçim dürüst ve adil olmayacaktır, baskı ortamında gerçekleşecek seçim olacaktır. Her şeye rağmen biz ana muhalefet partisi olarak seçim konusunda da iddialıyız. Üzerimize düşen ne varsa bunu da yapacağız. Halkımız umudunu yitirmesin." 

SEZGİN TANRIKULU SİHA'LARIN TERÖRİST ÖLDÜRÜLMESİNE KARŞI ÇIMIŞTI

CHP'li Tanrıkulu, Afrin'de öldürülen teröristlere ağlamış ve SİHA'ların kullanımına karşı çıkmıştı. Şimdi de 8 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'nun 9. seçimi kaybetmesinin bahanesini şimdiden hazırladı.

 

 

YORUMLAR 71
  • kadir baba 6 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainleri millete baskı yapamayacaktır.O nun için acizdir bu kürt görünümlü ABD uşağı OHAL kimin işine gelmiyor batı uşaklığı yapan türkiye düşmanların işine gelmiyor.
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    insanda utanma arlanma olur ama malesef bunda yok yıllardır pkk doguda güneydoğuda halkı korkutarak sindirerek oy alıyordu ama o devir bitti bunların sızlanması ordan çünkü baskı zulüm bitti halk kendi özgür ve hür iradesiyle oy kullanabilicek ve bunların arka bahçesi olan hdp büyük kayıp yaşıcak
    Cevapla
  • ben sezgini sevmiyim 6 yıl önce Şikayet Et
    sezgin neyin baskısından bahsediyorsun devlet sade vatandaşa baskımı yaptı sezgin
    Cevapla
  • Hamşesi 6 yıl önce Şikayet Et
    size özgürlük, adalet ve demokrasi fazla büyük geliyor. Nankörlük edenin elinden nimeti alınır.
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlara kalsa seçimi hiç yapamayız hep bir bahane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı