Erdoğan - İnce görüşmesinin saati belli oldu

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bu akşam saat 21.00'de görüşeceklerini açıkladı. İnce, "Az önce cevap geldi, Sayın Erdoğan bu akşam saat 21:00’de kabul edeceklermiş, şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğim" dedi.

GİRİŞ 09.05.2018 16:17 GÜNCELLEME 09.05.2018 16:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Selahattin Demirtaş'la görüşen Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep etmişti.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın da bugün İnce’nin randevu talebine ilişkin, “Önümüzdeki birkaç gün içinde bu olabilir. Cumhurbaşkanımız siyasi nezakete son derece ehemmiyet veren bir liderdir. Bu nezaket çerçevesinde elbette Sayın İnce’yi kabul edecektir" demişti.

 

Muharrem İnce, Edirne'de yaptığı açıklamada "Az önce cevap geldi, Sayın Erdoğan bu akşam saat 21:00’de kabul edeceklermiş, şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğim" dedi. 

YORUMLAR 3
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    sen chp olarak çalışmazsan sonra böyle çalışanı gidip başarılar dilersin sizin niyetiniz ülkeye yönetici seçmek veya seçilip çalışmak değil çalışanı r.tayyip erdoğanı indirmek tek niyetiniz bu tek aldığınız emir bu abd-batı-haçlı ve siyonistlerden alınan emri uygulamaktasınız
    Cevapla
  • sait 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı ciddiye alıp ciddi ne konuşulabilirki bence zaman kaybı
    Cevapla
  • rizele 5 yıl önce Şikayet Et
    sana çalişacagım diyecek muharrem ince ne olsa annesi rizeli vatan önemli.. arada pot kıracak bu devlet bazen adamı hain gösterir ama biz sadece konusulanlarla yorumlarız vesselam..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar