100 yıl önce Abdülhamid, 100 yıl sonra Erdoğan

100 yıl önce Abdülhamit Han'a yapılanlar, Türkiye'ye çağ atlatan ve ümmetin en büyük destekçisi ve umudu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yapılmak isteniyor.

100 yıl önce Abdülhamid, 100 yıl sonra Erdoğan
100 yıl önce Abdülhamid, 100 yıl sonra Erdoğan
GİRİŞ 28.05.2018 02:03 GÜNCELLEME 28.05.2018 02:59
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Osmanlı Devleti'nin 34. padişahı ve İslam halifesi olan Abdülhamit Han, sadece kendi ülkesinde bütün İslâm aleminde sembol bir lider vasfına ulaşmış müstesna bir liderdi.

TENKİT VE SUİKASTLAR YOLUNDAN ÇEVİRMEDİ

Birçok tenkit ve suikastlere uğramasına rağmen tahtta kalan Abdülhamit Han, devletinin bekasını korumayı başardı. Devletini dahiyane bir siyaset, adalet ve büyük bir kudretle yöneten Abdülhamit Han, Osmanlı Devleti’ninin borcunu yarıya indirmekle kalmadı, büyük bir imar faaliyeti ile eğitim öğretim seferberliği başlatmış cami, mescit, mektep, medrese, hastane, çeşme, köprü gibi bir çok projeleri hayata geçirmişti.



TAHTTAN İNDİRİLDİ, ORTADOĞU KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

İç ve dış düşmanlar Sultan Abdülhamit Han’ı tahttan indirmek için cephe aldılar. Sultan’ı gözden düşürmek için her türlü iftira atılırken diğer taraftan suikastlar yaptılar. Bununla da kalmayıp, “Le Sultan Rouge / Kızıl Sultan” manşetleri atıp genç nesilleri aldatmata çalıştılar.

'BU TOPRAKLAR KANLA ALINIR, KANLA SATILIR'

Yahudilerin Filistin’de devlet kurma isteğine karşılık Osmanlı Devleti’nin borçlarının silineceğinin teklifinde bulunan Yahudilerin önderi Theodore Herzl’e karşı Abdülhamit Han, “Bir karış dahi olsa vatan toprağını satmam, zira bu vatan bana değil milletime aittir. Milletim de bu toprakları ancak aldığı fiyata verir. Çünkü bu topraklar kanla alınmıştır, kanla verilir!” ifadelerini kullanarak tarihin seyrini değiştirdi.

100 YIL SONRA AYNISI ERDOĞAN'A YAPILIYOR

Abdülhamit Han'a yapılanlar 100 yıl sonra dünya Müslümanlarının umudu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılmak isteniyor.  16 yıllık iktidarı döneminde ekonomide asırlık atılımlar gerçekleştiren, Türkiye'nin hayal bile edemeyeceği projeleri bir bir hayata geçiren ve İslam coğrafyasında ümmetin lideri olarak kabul edilen Erdoğan ve Türkiye, dış güçlerin hedefi olmaya devam ediyor.



Türkiye'ye çağ atlatan ve ümmetin en büyük destekçisi olan Erdoğan'ı hazmedemeyen dış güçlerin satılmış medyası, Erdoğan ve Türkiye aleyhine yayın yapmayı sürdürdü.

ERDOĞAN'DAN NET MESAJ: BAŞARAMAYACAKSINIZ

Bu saldırılara boyun eğmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dış güçlere defalarca böyle seslenmişti: Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız...

SON ÖRNEĞİ FRANSIZ DERGİSİNDEN


Türkiye'de yapılan tüm seçimlere müdahale etmeye çalışan Avrupa medyasının hedefi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.



haber7

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 78
  • Gakkoş 5 yıl önce Şikayet Et
    Devir farklı ama dışarıdaki soysuzla içerideki satılmış işbirlikçileri aynı eylem ve söylemi dillediriyorlar.
    Cevapla
  • İbrahim sizgen 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamid Han hazretlerine yapılan alçakça saldırılar maalesef reise yapılmakta. Ama millet eski millet değil Hamdolsun bu adam bırakın Türkiyede yaşayan halkı tğm dünya müslümanlarının gözünü açtı Rabbim sizi muhafaza etsin sn başkanım
    Cevapla
  • son osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel Türkiyenin adını bu şekilde duymayan kalmadı, bu dergi gazetelere milyon dolarlar verseler Tükiyeyi ve Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ı haber yapıp tüm dünyaya tanıtın deseler herhalde bu kadar başarılı olamazdı , ben inanıyorumki bu dinsiz ateist güruh bu sayede kendi sonlarının ne kadar yakın olduğunun sinyalini veriyor.
    Cevapla
  • Fatih 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Sultan 2. Abdülhamid hanın duası kabul olacak inşallah
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Artik milletimi kimin ne mal oldugunu cok iyi biliyor bilmeyenlerde internetten hemen ögreniyor,eskiden sadece trt vardi simdi yüzlerce kanal var milletimii kandiramadikklari icin kuduruyorlar.Ayri gibi görülen kati laikci kemalist görünenler bugün cikip ben haciyim takkesiz duasiz disari cikmam diyor .Pkk siyasi ayagi hdp Atatürkün kurdugu Chp ile beraber hareket edebiliyorlar.Oyunun hainligini artik cok iyi görüyoruz ve sizlerden artik tiksiniyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den, İsrail'in soykırım politikasıyla ilgili sert açıklama!
Olimpiyat'ta maça Mertens damgası! Galatasaray şampi...