Alpay Özalan'dan çok önemli buluşma

AK Parti İzmir milletvekili adayı Alpay Özalan, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, 24 Haziran seçimlerinde ilk kez oy kullanacak seçmenler için hazırlanan "İlk Oyum İlk Sohbet" teknesinde gençlerle buluştu.

Alpay Özalan'dan çok önemli buluşma
Alpay Özalan'dan çok önemli buluşma
GİRİŞ 08.06.2018 15:28 GÜNCELLEME 08.06.2018 16:36

24 Haziran'daki seçimlerde ilk kez oy kullanacak gençleri hedef alan proje kapsamında İzmirli gençler, AK Parti'nin İzmir milletvekili adayları ile bir araya geldi. Her gün vekil adaylarıyla teknede buluşan İzmirli gençler, körfez turu eşliğinde adaylara merak ettikleri soruları soruyor.

AK Parti'nin gençleri en iyi anlayan, onlara en fazla değeri veren parti olduğunu söyleyen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadri İnan, partinin iktidar olduğu ilk günden bu yana gençlerin sorunlarını çözmeye çalıştığını belirtti. 

 

 


10 gün boyunca her akşam Bostanlı, İnciraltı ve Pasaport’tan kalkış yaparak körfezi turlayacak "İlk Oyum İlk Sohbet" teknesi, gençler de vekil adayları ile tanışma ve sohbet etme imkanı bulacak. 

ÖZALAN: İZMİR HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Teknenin ilk günkü konukları Ak Parti İzmir milletvekili adayları Emre Cemil Ayvalı ve Necip Fazıl Kurt olurken, ikinci gün konukları ise milli futbolcu Alpay Özalan ve AK Parti'nin genç vekil adaylarından Fatih Reha Yavuzer Kam oldu. İzmirli gençlerin ünlü futbolcu Alpay Özalan’a ilgisi yoğun oldu.​ 

İzmir'deki stat problemin ortadan kaldırılması için AK Parti hükümetinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu söyleyen Özalan, herşeyin en iyisini hak eden İzmir'e hizmet etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. 

Oldukça renkli ve coşkulu anların gerçekleştiği sohbette Özalan, körfez turu boyunca gençlerin sorularını cevapladı ve gençlere futbol anılarından bahsetti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'