AK Parti'den 'Melih Gökçek' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, canlı yayında yaptığı açıklamada , Melih Gökçek'le görüştüğünü ve Gökçek'in "Ben Ak Parti'liyim, AK Parti'nin emrindeyim. Beyefendi ne derse emrindeyim" dediğini söyledi.

GİRİŞ 01.11.2018 12:05 GÜNCELLEME 01.11.2018 12:24
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerde AK Parti-MHP ittifakıyla ilgili soruya, "İttifak için yasal zemin oluşturulamadı. Keşke 1 yıl önce bu iş konuşulsaydı ve gerekli çalışmalar yapılabilseydi. İçimizde bu durumun hüznü var. Yerel seçimde ittifak olmasa da ipler tamamen kopmuş değil." dedi.

Özhaseki'nin açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

MELİH GÖKÇEK AÇIKLAMASI

Melih beyle görüşüyoruz. Gönlünden ne geçer bilemem. Ama Melih Bey bizim 20 yıl belediye başkanlığı yapmış bir arkadaşımız. Görüştüğümüzde bana söylediği 'ben AK Partiliyim, beyfendi ne derse onu yaparım, partimin emrindeyim' diye bir görüşü oldu. Öyle bir süreçteyiz ki AK Parti olarak yeni adaylar bulmaya çalışıyoruz. Böyle bir ortamda hiç kimseye ne kapı kapatılır ne de kapı açılır. 

ANKET ÇALIŞMALARI 

Hangi büyükşehirde hangi adayın ne kadar oy alacağına ilişkin anket çalışmaları sürekli yapılıyor. Fakat bu anket sonuçları arkadaşlarımız arasında beklenti veya kırgınlığa neden olabileceği için paylaşılmıyor. Teşkilatlarımız da sürekli vatandaşla görüşerek adaylık konusunda çalışmalar yapılıyor. 

ANKARA ADAYLIĞI

Şahsımla ilgili de Ankara adaylığı ile ilgili söylentiler var. Bununla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Partimiz gerekli çalışmaları ve değerlendirmeleri yaptıktan sonra hangi arkadaşımızın aday olacağını söyleyecektir. Tahminime göre de hiçbir arkadaşımız böyle bir görevi almaktan kaçınmayacaktır.

Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlarımızın, komisyonun ve Sayın Cumhurbaşkanımızın vereceği karar doğrultusunda görevlerine devam edip etmeyeceği belli olacaktır. İki arkadaşımız da güzel işler yapıyorlar, eğer ki çalışmalar sonucunda öne çıkarlarsa neden görevlerine devam etmesinler.

'VEKİLLERDEN BELEDİYE BAŞKANI DÜŞÜNMÜYORUZ'

Arkadaşlarımız bir adaylık takvimi oluşturdular. Nihai karar yarın MKYK'da verilecek. Cumhurbaşkanımızın da onayıyla bu süreç netleşecek. Çok geciktirmeyi düşünmüyoruz, tahminime göre Aralık ayına kadar bütün adaylarımız belli olacaktır. Biz bütün belediyelerde seçimi alacak gibi hazırlanıp, ona göre çalışmalarımızı devam ettiyoruz. Genel olarak milletvekili arkadaşlarımızı, belediye başkanı adayı olarak düşünmüyoruz.

YORUMLAR 22
  • Leyla 5 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan , Ankara Büyükşehir belediye başkanlığına Leyla hanım getirilsin .Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • Servet 5 yıl önce Şikayet Et
    büyük sehirlerde mutlak birliktelik sağlanmalıdır. cok iyi dusunmek lazım. bu akparti ve mhp icin cok önemlidir.lutfen düşünün
    Cevapla
  • Turuncu 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Tuna 10 numara 5 yıldız çalışıyor
    Cevapla
  • raoc 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin Melik Gökçek, Ankaayı bu hale getirdi. Ankaralıların büyük bir kısmı ise nankör, onun kadar kim hizmet etti. Yollar, köprüler vb... 50 yıllık Ankarada trafik olunca alternatif yol var mı, şehrin merkezinde iğrenç görüntü yok mu idi... Ben kendisini severim. O aday olursa ona oy veririm
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli bir karar olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı