Ankara'dan uyarı: Anında harekete geçeriz!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, ABD'nin Suriye'nin kuzey doğusunda 35-40 bin kişiye eğitim vereceği yönündeki haberlere değinerek, 'böyle bir durumda Türkiye seyirci kalmaz, Cumhurbaşkanımız'ın talimatları açıktır, anında harekete geçeriz' ifadesini kullandı.

Ankara'dan uyarı: Anında harekete geçeriz!
Ankara'dan uyarı: Anında harekete geçeriz!
GİRİŞ 11.12.2018 18:59 GÜNCELLEME 11.12.2018 20:04
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Ömer Çelik, konuyla ilgili şöyle konuştu:

 

 

ABD'nin Suriye'nin kuzey doğusunda 35-40 bin kişiyi eğitmesiyle ilgili haberler konusunda büyük bir hassasiyetimiz olduğunu duyurmak isterim. Bunların hiçbirini iyi niyetli yaklaşımlar olarak görmüyoruz.

Bu yanlış ve yanlış olduğu defalarca ispat edilmiş yöntemlere bir daha asla başvurulmaması gerekir.

 

 

TÜRKİYE BUNU "TERÖRE YENİ BİR DESTEK" OLARAK OKUR!

Orada 35-40 bin kişiyi eğitmekten bahsetmek, Türkiye Cumhuriyeti açısından, oradaki terör unsurlarına yeni bir destek olarak okunur.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATI AÇIKTIR, ANINDA HAREKETE GEÇERİZ"

Ve şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, Türkiye Cumhuriyeti devleti, karşısındaki güç ve kuvvet kim olursa olsun, milli güvenliğine yönelik bir tehdit olduğu zaman, bu tehdidi bertaraf etmek için anında harekete geçecektir.

"ÖZELLİKLE ALTINI ÇİZİYORUM!"

"Anında harekete geçecektir" tesbitinin altını çiziyorum. Bu konuda güvenlik güçlerimizin hassasiyeti, Sayın Cumhurbaşkanımız'ın talimatları çerçevesinde, çok açıktır. Oradaki durumu seyretmemizi hiç kimse beklememelidir. Cumhurbaşkanımız'ın talimatları açıktır.

YORUMLAR 62
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    bence o kuleler hedef gözetilerek, önce Abd ye haber vererek yok edilmeli. bu açık açık o paçavra sürülerinin bu ülkeye karşı saldırı yapma hazırlığından başka bir şey değil. neyin ve kimin ittifakı. bu işi iyice azıttılar, herhalde belalarını arıyorlar. Allah düşmanlarımıza fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz halk olarak şehadete hazırız. Ve sizin yanınızdayız. Emri verin gereğini biz halk olarak yapalım.
    Cevapla
  • cengaver 5 yıl önce Şikayet Et
    abdyi suriyede vurmadan önce abdy güçlü bir nota vermeliyiz. batı sınırımızı emniyete aldıktan sonra tabi. s 400 ler derhal konuşlanmalı. ölümlü dünya onurumuz için yaşıyoruz. onur yoksa batsın bu dünya. son kurşunu kendine sakla. gerisini ver Allah ım ver. tabi boşa değil nokta atışı. mermileri boşa harcamayalım arkadaşlar attığımız hedefi bulsun. bulsunki diğer cephelere mermi yetişsin.
    Cevapla
  • ÇAKIR 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkandayız başkanımölde ölelim gün ölme günüdür.
    Cevapla
  • cengaver 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!