Erdoğan'dan 'Çözüm süreci' mesajı

Konya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir daha çözüm süreci beklemeyin geçti o iş" dedi.

GİRİŞ 17.12.2018 15:25 GÜNCELLEME 17.12.2018 15:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da gündem belirleyen açıklamalarda bulundu. Erdoğan, şöyle konuştu;

15 TEMMUZ'U UNUTMADIK

 

 

"Gezi dediler. 10-12 tane ağaç bir yerden sökülüp bir yere taşınacak kıyamet kopardılar. Dedik ki yanlış yapıyorsunuz dinlemediler. Bay Kemal Taksim Meydanı'na geldi. Dolmabahçe’de caminin içine bira şişeleriyle girdiler. Bunlar böyle ahlaksız. Dolmabahçe’deki Başbakanlık ofisimize saldırdılar. Sonunda bu Gezicileri derdest ettiler. Bu millete kimse bedel ödetemeyecek. Bazıları şimdi sızlıyorlar. 'Benim oğlumun suçu yok' diye. Suçu yoksa çıkar, varsa bedelini öder. Zira 15 Temmuz’u unutmadık. 17-25 Aralık'ta emniyet - yargı darbesine teşebbüs ettiler. Milletimizin iradesine çarptılar.



BİR DAHA ÇÖZÜM SÜRECİ BEKLEMEYİN GEÇTİ O İŞ

'Çözüm süreci' dedik, önlerini açtık. Yanaşmadılar. Bir daha çözüm süreci beklemeyin, geçti o iş. Tüm terör örgütleriyle başlattıkları canlı bomla saldırıları, silahlı eylemlerle büyük şehirleri esir almaya çalıştılar. 

PORTAKAL MIDIR, MANDALİNA MIDIR

Bu arada Bay Kemal sokağa çağırıyor. Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa çağırıyor. Haddini bil, bilmezsen haddini bu millet patlatır enseni. Sokağa mı çağırıyorsun işte buyur. Bu ülkede benim milletimle artık, onun onuruyla oynanmaz. Hesabı ağır olur. Bay Kemal 15 Temmuz'da tankların arasından kaçtın. Bu defa kaçamazsın. "

 

 

YORUMLAR 11
  • x man 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan bunu dediğine göre,ABD kesin PKK yı gözden çıkarmış demektir.
    Cevapla
  • adanalıyık 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler neden nefes alıyor hala benim ülkemde yetki sizde değil mi arkanda bu ülke için hiç canını düşünmeden peşinden gidecek insanlar var basın düğmeyeee
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakın ha!
    Cevapla
  • hknslh 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık bunların bir bedel ödeme zamanı geldi zaten! Artık tahammül kalmadı... Ortalığı karıştırana dar edilmeli bu dünya!
    Cevapla
  • Olsa iyiydi bence 5 yıl önce Şikayet Et
    Olmalı bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim