Kılıçdaroğlu'ndan skandal sözler! Haddini aştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlugrup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için haddini aşan sözler sarf etti.

GİRİŞ 25.12.2018 14:04 GÜNCELLEME 25.12.2018 19:26
Bu Habere 359 Yorum Yapılmış

Son dönemlerdeki sözleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine tazminat ödemeye mahkum edilen Kılıçdaroğlu, yine meclis kürsüsünden hakaretler yağdırdı. Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Başkan Erdoğan için seçimle iş başına gelmediğini söyleyerek skandal sözlere imza attı. Kılıçdaroğlu, AK Parti seçmenlerine de hakaret etti.

 

 

YÜZDE 52'YLE SEÇİLEN BAŞKAN ERDOĞAN MEŞRU DEĞİLMİŞ

Kılıçdaroğlu: Demokrasi demek eleştiriye tahammül rejimi demektir. Efendim beni kimse eleştiremez. İyi de sen kimsin. Kim sana Cumhurbaşkanı diyor. Zorla sana Cumhurbaşkanı diyorlar. O koltuğa meşru şekilde mi geldin? Bir sanatçıyla nasıl konuşulacağının haddini bileceksin. Ki bu toplantıda beni çok eleştiriyorlar ben ağzımı açıp bir şey dedin mi hayır.

 

 

 

CUMHURBAŞKANI'NA AĞIR HAKARET

Kılıçdaroğlu, doğrudan Erdoğan'ı hedef alarak "Müsvedde diyor bir de. Müsveddenin ne olduğunu öğrenmek istiyorsan aynaya bak gerçek müsveddeyi göreceksin" ifadesini kullandı.

"AK PARTİ'YE OY VERİYORSAN SÜRÜN!"

"Kılıçdaroğlu'nu susturabilir miyiz diye arka arkaya dava açıyorlar. Sen değil senin feriştahın gelse Kılıçdaroğlu'nu susturamaz" iddiasında bulunan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından AK Parti'ye oy veren vatandaşları da hedef aldı.

"AK Parti'ye oy mu veriyorsun? Ver kardeşim; sürünmeye devam et" diyen Kılıçdaroğlu, kendilerine yetki verilmesi halinde Türkiye'nin halini düzelteceklerini öne sürdü.

YORUMLAR 359
  • Eyyubi 5 yıl önce Şikayet Et
    Biri şuna eleştiri ile hakaretin tehdidin aynı şey olmadığını , bunları yapanın sanatçı olmadığını anlatsın artık yaa .
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bak bay Kemal, sen benim REİS'ime meşrumu geldin,sana kim cumhurbaşkanı diyor diyorsun, sende yok ama insan da biraz utanma duygusu olmalı, sende yok ama biraz Allah korkusu olmalı, 26 milyon Türk vatandaşının OY'uyla ( ADAM'ı )BAŞKAN seçtik. Sen kaç seçim kazandın ? M İnceyi eledin, muhasebeciyi defettin ve sen meşrun öylemi... Bak Bay Kemal haddini bileceksin...
    Cevapla
  • Bos Kafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen Adam olmazsin oglum Bu kafayla ancak Himalaya cikarsin Sana oy verenler bosuna sandik basina gidiyo...yazik etme bu insanlara
    Cevapla
  • halil ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen biraz ceneni tutsan ulke ucusa gececek ama bunun patronlari baska parayi milletten aliyor hizmeti baskalarina yapiyor bide ulke icin calisiyormus acil kanunlar degismeli vatana zarar veren her kimse yargilanmali mal varligina el konulmali
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu kafayla yetki filan alamazsın.Biz Akpartiye oy verdik.Nolacak sürünmeyi sizden öğrendik.Bu Millet Zaten 95 yıldır sürünüyor.5 fazla 5 eksik farketmez.Sen ve zihniyetin altın yumurtlasanız bu ülke size tek başına iktidar hiç bir zaman vermez.vermedi.Sen akıllı biri değilsin.Aptallarada oy verilmez.Akıllı olsan 9 senede 50-55 tazminat davasını kaybetmezdin.Birde Aleviyim diyorsun.Alevilik ulvi bir değerdir.Hiç olmazsa ellerine,bellerine vede senin hiç beceremediğin dillerine gerçek Aleviler her daim sahip çıkmışlarıdır.Sen ancak CHP nin hazinelerini RTE tazminat ödemek için yaratılmışın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı