FETÖ'cü Ekrem'den 31 Mart çağrısı! Küstah sözler!

FETÖ terör örgütü elemanları 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala bir anda sosyal medya üzerinden tekrar hareketlenmeye başladı. ABD'ye kaçan FETÖ'cü Ekrem Dumanlı sosyal medya üzerinden halkı, 31 Mart seçimlerinde CHP, HDP ve İYİ Parti'nin ittifakına oy vermeye çağırdı.

GİRİŞ 20.03.2019 22:39 GÜNCELLEME 28.03.2019 17:19
Bu Habere 498 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala FETÖ'cü kaçaklar sosyal medya hesapları üzerinden tekrar algı operasyonlarına başladı.

 

 

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ABD'ye kaçan FETÖ'cü hain Ekrem Dumanlı seçimler için çağrıda bulunarak halkı oy vermeye davet etti.

MİLLET İTTİFAKI İÇİN OY İSTEDİ

 

 

Dumanlı'nın açıklamalarının satır aralarındaki ifadeler seçimlerden Cumhur İttifakı aleyhine çıkabilecek olası bir sonuçta yeniden harekete geçeceklerini ortaya koydu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün firari medya imamlarından eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı bir video yayımlayarak seçimlerde CHP, HDP ve İYİ Parti'ye oy istedi.

ŞİMDİ DE 31 MART'A UMUT BAĞLADILAR

Seçmenlere "sandığa gidin, oy verin" çağrısında bulunan FETÖ'cü Dumanlı şu ifadeleri kullandı:

"Her bir oy diyor ki, biz artık seni istemiyoruz. Arkadaş düş yakamızdan. Defolup gitsinler. Sandığa gidebilenler sandığa gitmeli. Eli kalem tutanlar yazı yazmalı, konuşabilenler konuşmalı, ta ki bu karanlık dönem bir an önce sona ersin, aydınlık gelsin."

YORUMLAR 498
  • harun ay 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan vatan haini sizlerin kökünüzü kurutacaz
    Cevapla
  • alparslan 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan bu millet size bir tokat attı uslanmadınız bir daha size bu şansı verirsek yediğimiz lokma haram olsun
    Cevapla
  • mahir 5 yıl önce Şikayet Et
    rezilherif
    Cevapla
  • TR.ANTALYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Oşşşşşşşşşşşt Köpek.15 Temmuz 2016'da bu ülkede 249 günahsız insanı katlettiniz,bu ülkeyi yakıp yıkarak milyarlarca dolar zarara uğrattınız.Birde utanmadan sıkılmadan hala konuşuyorsunuz.
    Cevapla
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu seçim bunun için çok çok önemli.Hainler vatanımızı bölmek ve parçalamak için bir araya gelmişse bizler Cumhur ittifakı olarak safları sıklaştıracağız.YA BEKA YADA BELA DİYECEĞİZ.OYLARIMIZ CUMHUR İTTİFAKINA.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor