AK Parti Aksaray adayı Enver Dinçer'den Haber 7'ye özel açıklamalar

AK Parti Aksaray Belediye başkan adayı Evren Dinçer seçim çalışmalarını ve projelerini Haber 7'ye anlattı.

GİRİŞ 22.03.2019 10:09 GÜNCELLEME 22.03.2019 15:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Dinçer'in Haber 7'ye özel açıklamaları

 

 

Seçim çalışmalarına 6 aralık itibariyle cumhurbaşkanımız bizi aday göstermesinden sonra çalışmalara son sürat başladık.Vatandaşlarımızın partimizden beklentilerini yerinde görüp tespit etmek ileriye dönük yapacağımız hizmetler projelerimizi oluşturmak adına çalışmalar ziyaretler gerçekleştirdik.

Sahanın durumu gayet iyi sağolsun partimize hükümetimize ve belediyemize teveccühleri hala devam ediyor. Bu sebep dolayı müteşekkiriz vatandaşlarımıza.biz de bu onların güvenine layık olmak için sorumluluğumuz bir kat daha artıyor.

 

 

Çalışmalarımızı daha fazla yapmamız gerektiğini anlamış oluyoruz, ziyaretlerimiz ekseriyet itibariyle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerler, bu kapsamda çarşı pazar yerleri, ören yerleri, bizim yoğunluk olarak bulunduğumuz alanlar.

Tabi Aksaray’da önemli miktarda STK’larmız var. STK toplantılarımız oluyor ev toplantılarımız oluyor meslek grubundaki arkadaşlarımızı ziyaretlerimiz oluyor.

Sanayi bölgelerimiz var bizim organize sanayi bölgemiz, örnek sanayi bölgemiz oralardaki esnaf arkadaşlarımızı yerlerinde ziyaret ediyoruz.

PROJELER HALKIN İHTİYAÇLARINA GÖRE HAZIRLANDI

Aksaray’da Üç dönemdir AK Parti belediyeciliği hizmet veriyor. Biliyorsunuz AK  Partinin temeli belediyeciliktir. Esas işi uzmanlık alanı belediye işidir, hizmet işdir.Biz de bu yapılan hizmetlerin üzerine işlerin kolaylaştırılması daha güzel hale getirilmesi vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vermek adına neler yapabiliriz bunu arayışı içerisine girdik. Projeler tamamen vatandaşlarımız istekleri doğrultusunda hazırlandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇOK ÖNEMLİ

Bizim için kentsel dönüşüm projeleri çok önemli. Cumhurbaşkanımız her seferinde dile getiriyor, yatay mimariden bahsediliyor, depreme dayanıklı olmayan konutların yerine depreme dayanıklı konutlar inşaa etmek istiyoruz.

Bizim yine vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte kongre ve fuar merkezi  

Ben bu projemizi çok önemsiyorum bu projemizi şöyle ki Aksaray’ımız orta Anadolu da çok hızlı büyüyen bir şehir, çevre illerimize bakıldığında göç alan iller arasında yer alıyor,

KONGRE VE FUAR MERKEZİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUM

Yani burada Nevşehir bizim komşumuz olur Kırşehir, Niğde aşağı yukarı merkez ilçelerimiz bunların 2 katıdır. Organize sanayimizde faaliyet gösteren firma sayısı ve işçi sayımız yine onlardan çok çok yüksektir. Bu belediyecilik anlamında bizim yapmamız gereken hizmetlerin büyüdüğü fazla olduğu anlamına geliyor. Aksaray’ımızın tanıtımı Aksaray’ımızın ulusal ve uluslararası platformlar da isminin daha iyi duyurulabilmesi adına bir kongre ve fuar merkezi biz projelendirdik.

Bunun yapılması bizim için büyük önem arz ediyor. Bu sayede hem şehrimizi tanıtacağız, hem de; Aksaray’ımız da ki organizasyonların yapılması vesilesiyle sanayisine katkı sağlamış olacağız hem de  Aksaray’ımız da yerli ve yabancı turist sayısını arttırmış olacağız. Bunun gibi şehrimizi güzelleştirecek bir çok projelerimiz var.

AK PARTİ VE MHP AYRI AYRI YAŞIYOR

Şimdi sayın Cumhurbaşkanımız bu seçimler sonucu çıkacak referans alınacak oy miktarı bizim şu an mevcuttaki cumhurbaşkanlığı hükümet yönetim sisteminin referansını oluşturacak nitelikte olması hasebiyle bir beka meselesi haline geldi. Cumhur ittifakı olarak Aksaray’da ortak bir aday çıkarma yoluna gidilmedi. Bizim partimiz ve ve Milliyetçi Hareket Partisi ayrı aday çıkardı.

YORUMLAR 1
  • aksaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan adayı evren dinçer inşaallah seçilirsiniz. koskoca uluslar arası bir kara yolu şehrin ortasından geçiyor. ve trafik ciddi sıkıtı. aksaraya 4 koldan genişçe bir çevre yolu gerekiyor. ve aksaray şehir içi trafiği ciddi sorun yollar çok dar ve şehir planı çoook işe yaramaz eğer bunları yapabilirsen ve yaparım diyorsan buyur gel. uluslar arası anayola sıfır mesafeye imar izinleri vrilip binalar yapılıyor. bunada bir çözüm getir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!