Cindoruk haddini aştı: Bu bir intikam seçimidir

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin olarak haddini aştı ve "Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimidir" dedi.

Cindoruk haddini aştı: Bu bir intikam seçimidir
Cindoruk haddini aştı: Bu bir intikam seçimidir
GİRİŞ 25.03.2019 10:20 GÜNCELLEME 28.03.2019 17:37
Bu Habere 452 Yorum Yapılmış

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin olarak haddini aşan sözler söyledi. 

 

 

BU BİR İNTİKAM SEÇİMİYMİŞ!

Cindoruk "Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimidir. Türkiye’de merkez sağın bu hale gelmesinin nedeni Demirel ve Özal’ın partilerini bırakıp Cumhurbaşkanlığı koltuğuna geçmesidir" değerlendirmesinde bulundu. Cindoruk, AK Parti'nin üç büyük şehirde de kaybedeceğini söyledi.

 

 

90'LIK CİNDORUK HADDİNİ AŞTI

Halk TV'de Cüneyt Akman’ın “Zamanın Ruhu” programında konuşan Cindoruk,  “CHP, Ankara, İstanbul ve İzmir’de ilçelerde başarılı olmuş belediye başkanlarını aday yaptı. AKP ise eski bakanları yaptı. Bunun anlamı şudur: Bu şehirleri Cumhurbaşkanı olarak ben yöneteceğim diyor. O zaman bunlara merkez valisi demek lazım" ifadesini kullandı.

FETÖ ELEBAŞININ AVUKATI: AKIL HOCASI CİNDORUK'TU

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in tutuklu avukatlarından Orhan Erdemli, grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu iddia ederek, FETÖ/PDY'nin 2000 yılında İstanbul imamı olarak bilinen, Ahmet Kara'nın, Gülen'in DGM’de yargılandığı dönemlerde kendisini Hüsamettin Cindoruk'a gönderdiğini belirtti. Erdemli, "Oradaki konuşmalardan bu grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu anladım” dedi.

 

YORUMLAR 452
  • Zekeriya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam şeriatın ne olduğunu biliyormu acaba
    Cevapla
  • alii 1 yıl önce Şikayet Et
    Baş farmason dur, yani masonların önde geleni, yani İslam düşmanı.
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiye'nin artıkları, monşer kalıntıları, tek dişi kalmış batı medeniyetinin büyütüp yetiştirdiği çocuklar. Eski Türkiye bir daha geri gelmemek üzere gitti uyanın artık.
    Cevapla
  • SİİRTLİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne utanmaz, arlanmaz insansın. Allah müstehakkını versin. Bu yaşına rağmen yine 28 şubat ta yaptığın gibi provakatörlük yapıyorsun. ayıp, çok çok ayıp sana.
    Cevapla
  • a.eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanlık sistemi gelirken neredeydin o zaman beceremediğinizi bundan sonra hiç yapamayacaksınız,
    Cevapla
  • mustafa yüce 4 yıl önce Şikayet Et
    buadamın lafı kale alınmaz,bu yaşta söylediği sözlerin hiçbirisi onu mahküm etmez.inkar etse ne yaparsınız.kendini kumanda edemeyen zavallı demirelin arkasındaki atıklar ,çok kalmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar