Bu projeler Sultanbeyli’ye değer katacak

Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin geçtiğimiz günlerde ilçeye değer katacak yeni vizyon projelerini açıkladı.

Bu projeler Sultanbeyli’ye değer katacak
Bu projeler Sultanbeyli’ye değer katacak
GİRİŞ 29.03.2019 15:31 GÜNCELLEME 29.03.2019 16:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başkan Keskin’in yeni vizyon projeleri arasında üniversite, metro, millet bahçesi memleket kıraathanesi, mesire alanları, geleceğin meslekleri merkezi, yeni eğitim kampüsleri, spor salonları ve yüzme havuzları gibi ilçede hizmetin kalitesini artıracak çalışmalar bulunuyor.

 

 

Sultanbeyli AK Parti Belediyeciliğiyle tanıştığı günden beri hizmetlerde büyük değişimler yaşandı. Yıllardır birçok projenin sadece adını duyan ilçe sakinleri son on yılda hayallerinden öteye gerçek projelerle tanıştı.

NEYDİ BU PROJELER?

 

 

TEM bağlantı yollarını Sultanbeyli 25 yıl boyunca sadece konuştu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in göreve gelmesinin ardından TEM bağlantı yolları ilçeye kazandırıldı ve mega yatırımlar bu hizmetin ardından Sultanbeyli’ye değer kattı. Gelen her yatırım ilçenin istihdamına katkı sunarken, Sultanbeyli’de ekonomik olarak bir canlanma gerçekleşti. Diğer taraftan yine ilçenin 25 yıldır konuştuğu ve yanından geçerken insanların kokudan burunlarını tıkadığı Gölet Parkı da Başkan Keskin’in vizyon projeleri arasında yer alıyor. 400 yataklı devlet hastanesi 2018 yılında hizmete giren yeni yatırımlar arasında geliyor. Öte yandan 10 yılda Sultanbeyli 40’a yakın okul, 52 yeni park, mesire alanları, 9 kütüphane, 7 gençlik merkezi kazandı. Dereler ıslah edildi, yollar asfaltlandı, gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket edildi.

SULTANBEYLİ TAPUSUNU ALMAYA DEVAM EDİYOR

Sultanbeyli’nin en büyük parseli olan 1561 parselin Necip Fazıl ve Hasanpaşa Mahallelerinde kalan kısmı da askıya çıktı. Tüm mahallelerde kadastro ölçümleri günden güne tamamlanıyor. 2019 yılı içerisinde tüm parseller tapu verilmeye hazır hale getirilecek. Birçok parselde tapular hak sahiplerine hızla veriliyor.

HEYECAN YARATTI

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yeni mega projelerini açıkladı.

Yeni projeler arasında kadınlar, çocuklar, gençler ve yaşlılara yönelik büyük özveriyle hazırlanan çalışmalar bulunuyor.

Başkan Keskin’in mega projeleri arasında eğitim kampüsleri, yeni mesire alanları, teleferik, kongre ve kültür merkezi, macera parkları, seyir terasları, yeni spor salonları ve yüzme havuzları, şehir kütüphanesi, geleceğin meslekleri merkezi, engelsiz yaşam merkezi ve aile akademisi, Yenidoğan-Hastane-Çeşme Durağı arası metro hattı, millet bahçesi memleket kıraathanesi, geleceğin meslekleri merkezi, bisiklet yolları, sanat müzesi, akıllı şehircilik uygulamaları gibi mega çalışmalar yer alıyor.



“Gönül Belediyeciliği Bizim Düsturumuz”

Projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Keskin, “Sultanbeyli bizim sevdamız. İlçemize değer katmak için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Yeni oluşturduğumuz projeler Sultanbeyli’yi İstanbul’un cazibe merkezi haline getirecek. 10 yılda Sultanbeyli’de yaşanan gelişimi gözlemleyenler yeni dönemimizde de bu gelişimin daha fazlasını fark edecek. Biz gönül belediyeciliği düsturunu her zaman hizmetlerimizin temel ilkesi edindik ve bu anlayışla inşallah yeni dönemde de devam edeceğiz.” dedi.



YORUMLAR 5
  • Almanyali 5 yıl önce Şikayet Et
    sultan beyli camurdan gecilmezdi su yokdu Allah razi olsun sultanbeyli Artik bambaska oldu basarilarinizin davamini dilerim
    Cevapla
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun
    Cevapla
  • EKN 5 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin başkan Sultanbeyli için büyük bir şans. Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Meydandaki genç 5 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler başkan
    Cevapla
  • canan 5 yıl önce Şikayet Et
    allah senden razi olsun baskanim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler