Saadet Partisi'nin iddiası yalanlandı

Saadet Partisi Elmadağ Belediye Başkan adaylığından partisine tepki göstererek çekilen Nuri Yurdakul, çekilme kararı öncesinde tehdit edildiği ve kaçırıldığına ilişkin iddiaları savcılıktaki ifadesinde yalanladı.

Saadet Partisi'nin iddiası yalanlandı
Saadet Partisi'nin iddiası yalanlandı
GİRİŞ 29.03.2019 21:33 GÜNCELLEME 29.03.2019 21:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, Elmadağ Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı suç duyurusunda, Elmadağ Belediye Başkan Adayı Nuri Yurdakul'dan 27 Mart'tan itibaren haber alınamadığını ileri sürdü. Ailesinin de Yurdakul'dan haber alamadığını iddia eden İslam, "Adayımız kendi rızası ve isteğiyle adaylıktan çekilmemiştir. Kaçırılma, tehdit ve şantajlar nedeniyle çekilmeye mecbur bırakıldığını düşünüyoruz" ifadesine yer verdi.

 

 

Şikayet üzerine Elmadağ Cumhuriyet Başsavcılığına ifade veren Nuri Yurdakul ise söz konusu iddiaları yalanladı.

"Böyle bir olay kesinlikle yoktur" sözlerine yer veren Yurdakul, hür iradesiyle, yaptığı istişareler sonucu istifa kararı aldığını, istifa dilekçesindeki tüm beyan, yazılar ve imzanın kendisine ait olduğunu kaydetti. Yurdakul, dilekçesinde şunları kaydetti:

"Kesinlikle tehdit, şantaj, zorla alıkonulma iddiaları gerçekleşmemiştir. Zaten böyle bir şey olsaydı, ben kendim bizzat gelerek suç duyurusunda bulunurdum. 27-29 Mart tarihleri arasında kendi ikametgahımda, iş yerimde ve ailemin yanındaydım. Ailemin de bana ulaşamadığı iddiası tamamen asılsızdır."

YORUMLAR 17
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    chp hdp iyi parti saadet partisine verilen her oy teröristlerin silahına bir mermi olarak fayda sağlıyor bütün bu oyunları 31 martta bozacağız Sonuna kadar AK parti
    Cevapla
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen seçimlerde yanıldınız belki dedik ama bunda inandıkkı temel bizim temel değil hakkı ingiliz.sahi temel abi madımak otelini kim yaktı
    Cevapla
  • Serhannn 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayni seyleri Muharrem Ince için de söylediler ya 24 haziranda.Kaçirildi,haber alamiyoruz..Öf bezdirdiler artik..Yeter..
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli görüşçü kardeşim saadet partisi artık erbakan Hocamızın kemiklerini sızlatıyor yoldan çıktı artık chp hdp nin kuyruğuna yapıştı saadet partisine oy verilen her oy chp hdp pkk ya gider 24 haziran seçimlerinde saadet partisi yüzünden chp fazladan 15 milletvekili çıkardı uyan müslüman kardeşim uyan
    Cevapla
  • Şahinbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Millilikten, yalan, yancı, terörist sevicisi ve yalancı... partisi oldu,saadetin getirildiği noktaya bak,çok acı ve hazin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!