Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken ifade! Ne demek istedi?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, yerel seçimlere itiraz süreciyle ilgili sosyal medyadan paylaştığı bir mesajda, sürecin sona erdirilmesini isterken kullandığı üslup dikkat çekti.

GİRİŞ 03.04.2019 22:43 GÜNCELLEME 03.04.2019 23:42
Bu Habere 528 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri'yle ilgili, İstanbul'daki itiraz sürecinin sona erdirilmesini istedi.

 

 

"SÜRECİ BİTİRİN, BUNUN TÜRKİYE'NİN YARARINA OLACAĞININ BİLİNMESİNİ İSTİYORUM"

Kişisel Twitter hesabından attığı tweette Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun mazbatasının bir an önce verilmesini talep ederken, itiraz sürecinin sona erdirilmesin, İstanbul'un ve Türkiye'nin yararına olacağını söyledi.

 

 

CHP liderinin kullandığı "İstanbul'un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum" ifadesi kafaları karıştırdı.

Kılıçdaroğlu'nun tweeti şu şekilde:

"İstanbul halkı tercihini yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini hatırlatıyor ve bu sürecin sona erdirilmesinin, İstanbul’un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum."

İMAMOĞLU'NUN SÖZLERİ: DAHA BÜYÜK SIKINTILARA SEBEP OLABİLİR

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu da, düzenlediği bir basın toplantısında, "insanların kafalarında şaibe yaratarak, bu sürecin daha büyük sıkıntılara sebep olmaması için ben bu çağrıları yapıyorum" demişti.

SOKAKLARI HAREKETLENDİRME İMASI

CHP'liler tarafından bir süredir sokakları hareketlendirme iması yapılıyordu. Binali Yıldırım, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada da bu duruma işaret ederek "bu imadan vazgeçin" demişti.

YORUMLAR 528
  • anteplııı 5 yıl önce Şikayet Et
    lan bukelamın suratlı anteplılerın kafasını bozma dell gezi deyıl dışarı çıkma sumbulden ganne kırıgıyla senı bıtırırız ve dışarı doktun balcan kapuklarınıda közde yakarızz akılı ol adam olun ....
    Cevapla
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek lan bu!!!!Çalıp üzerini mi örteceksiniz!!!!
    Cevapla
  • Vanlı kürt 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şahit ki doğuda hdp çok oy çaldı.
    Cevapla
  • almanyadan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu galleşlere firsat vermesin
    Cevapla
  • mehmetm 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş Kemal'dir bu . Namı diğer Daroğlu'dur. Eskiden ''Çocuğun ne zaman çiş yapacağı, atın ne zaman tepeceği belli olmaz '' Derlerdi. Artık bu deyişe ''Kılıçdaroğlu'nun ne zaman ne yapacağı belli olmaz '' cümlesini de ekleyiverin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...