Tolga Çevik'ten AK Parti'nin itirazlarına tepki çeken yorum!

Bazı seçim bölgelerinde AK Parti'nin itiraz etmesiyle ilgili bir tweet atan Tolga Çevik'in kullandığı ifadeler tepki çekti. Çevik tweetinde, 'oyları Katarlılar saysın, Suudiler onaylasın, Suriyeliler alkışlasın' dedi.

Tolga Çevik'ten AK Parti'nin itirazlarına tepki çeken yorum!
Tolga Çevik'ten AK Parti'nin itirazlarına tepki çeken yorum!
GİRİŞ 10.04.2019 03:16 GÜNCELLEME 10.04.2019 03:17
Bu Habere 385 Yorum Yapılmış

Oyuncu Tolga Çevik, yerel seçimlerle ilgili AK Parti'nin demokratik hakkını kullanarak bazı bölgelerde seçim sonucuna itiraz etmesini eleştirirken tuhaf ve şaşırtıcı bir üslupla, bazı çevrelerin sosyal medyada halkı kışkırtmak için kullandığı argümanları kullandı.

 

 

Çevik, AK Parti'nin itirazlarıyla ilgili attığı tweette, "Bence haklılar.Oylar tekrar sayılmalı,hatta Katarlılar saymalı,Suudiler onaylamalı,Suriyeliler alkışlamalı.Sonuçta İstanbul’da bizlerden fazla mülkleri var..." ifadelerini kullandı.

AMERİKAN "MÜLKÜNDE" PROGRAM YAPAN OYUNCUNUN "YABANCI" HASSASİYETİ

 

 

Türkiye'de başka yabancı yokmuş gibi, sadece müslüman yabancıları hedef alan ve popülist ifadelerle, nefret söylemini tercih ederek "onların bizden fazla mülkleri var" diyen oyuncu, son olarak bir Amerikan "mülkü" olan Fox TV'de program yapıyordu.

Program, 26. bölümde final yapmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 385
  • M. Ünalgıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hülya Avşar'a Selanik göçmeni olduğunu açıklamış ve ilginçtir ki anne tarafından Selanikli olduğu belirtilen Cem Yılmaz'ın kız kardeşi ile evli. Kökü soyu araştırılsa aslen ne çıkar acaba?
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 4 yıl önce Şikayet Et
    organize işleri sen iyi bilirsin tolga filiminde de oynamıştın....
    Cevapla
  • reis 4 yıl önce Şikayet Et
    vay be yediğin önünde yemediğin arkada fakir biri olsan anlıycam bi nebze dil uzatmanıda arkadaş bizden fazla mülkleri var derken ? yazık yazık
    Cevapla
  • git de 4 yıl önce Şikayet Et
    sahnen de oyununu oyna..siyaset sahnesi sana 5 numara böyyük gelir toyga...
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibi tiyaro dünyasında biraz daha ünlü olabilirmiyim havasına giren insan güldürücü soytarı kılıklı (insanlara bir şeyler vermeye çalışan tiyatrocularımızı tenzih ederim.) Mahluklar bırakın siyaseti onlar yapsın, ama gerçekleri insansak konuşalım. yapılanları görüp de kör oyununu oynamayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!