Erdoğan talimatı verdi! AK Parti sahaya iniyor

AK Parti 31 Mart sonuçları için sahaya iniyor. Teşkilat ve adaylardan ilk izlenimlerini alan AK Parti sahada da sivil toplum örgütlerinden vatandaşa herkesi dinleyecek. Sahadan alınan sonuçlar teşkilatın hazırladığı raporla karşılaştırılarak 31 Mart’taki eksiklikler tespit edilecek.

Erdoğan talimatı verdi! AK Parti sahaya iniyor
Erdoğan talimatı verdi! AK Parti sahaya iniyor
GİRİŞ 12.04.2019 10:55 GÜNCELLEME 12.04.2019 10:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın vatandaşın mesajının tam olarak anlaşılması için verdiği araştırma yapılması talimatının ardından AK Parti’de çalışmalar başladı. AK Parti, 31 Mart sonuçlarını inceleyecek.

Önceki gün Erdoğan’ın MYK toplantısında da üzerinde durduğu seçim raporu ile ilgili partide hazırlıklar başladı. Bu kapsamda farklı saha çalışmaları yapılacak. İlk etapta teşkilat, belediye başkan adayları ve milletvekillerinden ilk izlenimlerini alacak olan AK Parti, sahada sivil toplum örgütlerinden vatandaşa kadar herkesi dinleyecek. Daha sonra sahadan alınan sonuçlarla teşkilatın hazırladığı rapor karşılaştırılacak.

81 İL’E AYRI RAPOR

Hazırlanacak raporda, il il, belde belde adayların analizleri de yer alacak. Eksikliklerin neler olduğu, kampanya boyunca nelerin doğru, nelerin yanlış yapıldığı araştırılacak. Seçim sürecinde yürütülen kampanyaların ve söylemlerin etkilerine de bakılacak.

KAMPTA TARTIŞILACAK

Raporun ardından nerede sıkıntı varsa tespit edilecek, eksiklikler ve sıkıntılar giderilecek. Yapılacak saha araştırmalarında anketlerden de yararlanılması planlanıyor. Yapılması planlanan anket çalışmasıyla bazı illerde yaşanan oy kayıplarının nedenleri ayrıca araştırılacak. Yapılacak saha araştırması sonuçları bu ayın son haftası yapılacak Kızılcahamam kampında da değerlendirilecek. 26 Nisan’da başlayacak üç günlük değerlendirme toplantısına il, ilçe ve belde belediye başkanları katılacak. Erdoğan’ın katılacağı kampta raporlar ve çalışmalar kapsamında yapılacak istatistiki bilgiler masaya yatırılacak.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 9
  • ERDAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Ahhhh banada bir sorsalar.
    Cevapla
  • ottaman 5 yıl önce Şikayet Et
    önce şu muhafazakar, ak partili olmayan idarecilerden bizleri kurtarın. Özellikle Osmaniye il ve ilçeleri. MEB, Sağlık birimleri
    Cevapla
  • Yok 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi olur akp de herkes kral gibi oldu tek onların dediği doru dinini ırkını ataturkcusun diye ayirirsan sonuç bu olur bu yazımı dikkate alin
    Cevapla
  • Eyt 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt yide dinlerler inşaAllah
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt eyt eyt eyt eyt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!