CHP'deki iç çekişme ve sürtüşmeler ilk istifayı getirdi!

CHP içinde ve parti ile bağlantılı kurumlarda, Kemalist ulusalcı gruplarla mevcut yönetim arasındaki görüş ayrılıkları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. CHP'deki iç çekişmeler ve görüş farklılıkları Halk TV'de sürpriz bir istifa haberi getirdi.

GİRİŞ 02.05.2019 19:55 GÜNCELLEME 02.05.2019 20:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, görevinden ve kanaldan istifa ettiğini duyurdu. Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Sevinç, “Seçimin ardından, 1 Nisan sabahı büyük sevinç yaşamaya hazırlanırken Halk TV ekibinden 6 kişinini görevlerine bilgim dışında son verildi. Bunu durdurma çabalarım maalesef sonuç bulmadı,” ifadelerini kullandı.

Sevinç’in geçtiğimiz hafta Eski Genel Başkan Deniz Baykal’ı ziyaretinin ardından Halk TV’den ayrıldığı iddia edilmiş, Sevinç iddiayı yalanlamıştı.

Şaban Sevinç, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun görüşlerini  CHP İstanbul İl Başkanlığı'na aday gösterildiği dönemde HalkTV ekranlarında sert ifadelerle eleştirmişti.

Sevinç’in açıklaması şöyle:

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 6
  • SELAMİ UÇAR 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP açıktan Pkk' nın güdümüne giriyor. Önceden Cumhuriyet gazetesinin ulusal çizgisinden çıkması gibi Halk Tv' de nasibini almış.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    chp Atatükçülüğü bırakıp vatan hainliğine demir attığının göstergesi olması açısından ibret verici.sıkışıncada gene Atatürkçülükten dem vurular ama inandırıcılık sıfır.
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatanseverler haydi sesinizi yükseltin. Bu böyle olmaz.
    Cevapla
  • hknslh 4 yıl önce Şikayet Et
    klasik chp :D
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    yesinler birbirini cokta tinnnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
TİM'den enflasyon ve dolar açıklaması: Bir yıl da kar etmeyin