Saadetli vekilden skandal 'Çamlıca Camisi' benzetmesi

Türkiye'nin en büyük camisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmi olarak açılırken, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Çamlıca Camisiyle ilgili skandal bir benzetme yaparak büyük tepki çekti.

GİRİŞ 03.05.2019 23:54 GÜNCELLEME 04.05.2019 01:34
Bu Habere 304 Yorum Yapılmış

63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmi olarak açılırken, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Çamlıca Camisiyle ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

Cihangir İslam Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı. Çamlıca Camisiyle ilgili soruya İslam, "Çamlıca Camii kişisel bir iz bırakmak için yapıldıysa tarihte bunu en iyi yapan firavunlardır"cevabını verdi. Cihangir İslam'ın 'Firavun' benzetmesi büyük tepki çekti.

KARAMOLLAOĞLU'NA ÖZENDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da "Büyük Çamlıca Camisi" için 'Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir ya? Bir kere doldursunlar ellerini öperim. İçeriye giren dışarıya nasıl çıkacak? Günün en az 7-8 saatini vermesi lazım ki, orası dolsun. Bunu bile idrak etmeden, dışarıdan bakıldığı zaman 'Şu ihtişama bak ya, nereden nereye geldik Türkiye olarak' derseniz, işte hapı yuttuğumuzun resmidir bu. Bu Türkiye'nin ne kadar perişan halde olduğunu gösterir, ne kadar geliştiğini kalkındığını göstermez. Bakış açısı bu.' ifadelerini kullanmıştı.

İşte tepkilerden bazıları;






YORUMLAR 304
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Saadete Oy Verip Chp nin İstanbul'u almasını sağlayan Saadetliler bu Ramazanda bol bol konser dinlesinler. İyi Eğlenceler saadetliler. İnşaalah Ahirette de Chp yle birlik haşrolursunuz.
    Cevapla
  • mudara 4 yıl önce Şikayet Et
    acizden başkalarının kuyrukkarından beklenen şey biz bu tepkiyi içimizdeki yunan ve ingiliz fransızlardan bekliyoruz sen kimlerdensin cihangirrr.
    Cevapla
  • dede 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların içine chp sirayet etmiş
    Cevapla
  • Yakup Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çamlıca Camiini yaptıranlar hayırla anılacak ama bu sözleri sarfeden firavun gibi anılacak.
    Cevapla
  • Mtn 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırak eleştiriyi müslüman lar yapsın siz değil!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz