İBB Başkanlığına vekalet edecek isim belli oldu

İçişleri Bakanlığından, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği bildirildi.

İBB Başkanlığına vekalet edecek isim belli oldu
İBB Başkanlığına vekalet edecek isim belli oldu
GİRİŞ 07.05.2019 13:44 GÜNCELLEME 07.05.2019 13:53
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İçişleri  Bakanlığı'nca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonucunda yeni başkan belirleninceye kadar İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği açıklandı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Yüksek Seçim Kurulu’nun 06/05/2019 tarih ve 284488 sayılı kararı kapsamında yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonucunda yeni belediye başkanı seçilinceye kadar 5393 sayılı Belediye Kanun’un 46’ncı maddesi gereğince İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir" denildi.

 

 

ERDOĞAN'DAN İLK YORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Yerlikaya'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilmesi) Bu süreci, İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya götürecek. Şu anda İstanbul Valimiz Ali Bey, görevine başladı.

 

 

YORUMLAR 18
  • Dadaş Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam namazada başlamış oruçta tutuyordu şimdi bıraktı yazık oldu imamın oğluna bunu gişe sorumlusu yapalım başka bir cacık olmaz
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen arşive daldı. Dini Yayınlar Fuarına engel olmaya kalktı.Allah çarptı.
    Cevapla
  • oysa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sistem sorunlu. Seçimlerin iptali için başvurulmasına rağmen karşı tarafa mazbatayı verdi adam erileri kopyaladı şimdi mazbata elinden alındı o veriler ne oldu? YSKya yapılan başvurular sonuçlanana kadar mazbata verilmemeli son başkan görevine devam etmeli veya vali vekalet etmeli mazbata yeni seçilene verilmemeli.
    Cevapla
  • kemal54 4 yıl önce Şikayet Et
    SultanAhmet'teki kitap fuarı açılacak mı?
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Terör destekçileri ne kayyum atamış gibi. Çok isabetli olmuş. Kahrolsun pontos yunanı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması