NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Hatay'da

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay'a geldi.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Hatay'da
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Hatay'da
GİRİŞ 07.05.2019 21:01 GÜNCELLEME 07.05.2019 21:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve NATO üyesi ülkelerin temsilcileri ile gözlemci ülkelerin temsilcilerinden oluşun Heyeti Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin ve protokol üyeleri karşıladı.

 

 

Stoltenberg ile beraberindeki heyet, daha sonra Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne geçti.



NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Başkanlığında, Hatay İl AFAD Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantılarda, 'Türkiye Optiğinde Bölgesel Tehditler', 'Türkiye'nin Düzensiz Göçle Mücadelesi', 'Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekât' bölgelerinde terör örgütleri ile mücadelesi sonrasında terörden arındırılan bölgelere geri dönüşler gibi konu başlıklarının ele alındığı değerlendirme toplantıları yapıldı.



Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının ardından Genel Sekreter ve beraberindeki heyet, kendileri için düzenlenen sosyal program kapsamında ilk olarak Hatay mutfağını denedikten sonra St. Pierre Kilisesi ve Hatay Arkeoloji Müzesi’ni gezerek havayolu ile kentten ayrıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • kozan haber 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gelmesi bölgede bazı olaylara gebe olabilir
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Nato neden Hatay'a geldi? Başka gidecek şehir mi yok. Beyler gözümüzü açalım lütfen. Bunların alçak bop projesi ve Konstantinapol projesi hayali için her türlü sinsi politikayı yapıyorlar. Bence bunlar ile konuşmak bile tehlikeli çünkü Batının iletişim diyalog gücü şuan bizden güçlü. Biz dilimize sahip çıkmalıyız. Batı medyası çok acımasız ve çıkarcı.
    Cevapla
  • Bilmeyen 4 yıl önce Şikayet Et
    Atalarimiz ne Demis..!??! AYI'DAN POST GAVUR'DAN DOST OLMAZ...!!!!!
    Cevapla
  • rauf beytürk 4 yıl önce Şikayet Et
    abd donanması kendi eliyle ayağıyla kıbrıs açıklarına kadar gelmiş. amaç, türk milletinin arı kovanina çomak sokma teşebbüsü ise ve cesareti varsa, arkasına saklandığı ortakları ile, arı kovanina çomağı soksun bakalım, türk milleti bu sefer sadece kabuğuna çekilip savunma mı yapar, yoksa, tehdit edenlerin başkentlerinde mi soluğu alır. türkler'in sinirlerini test edenler görecektir. günümüz savaş teknolojilerinde havadan kayıp vermemenin yolu. onların hamlesini beklemek değil tehdidin geldiği başkentlere aniden baskın ve hücumdur.ytd
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Stoltenberg bir yahudi soy adidir zaten kendiside bir yahudidir..amaci ise keslikle yalakalik ve zayif nokta arayip abd ye bildirmek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir