Erdoğan'dan çok sert sözler: 'Sanatçı dalkavukluk yapmaz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Geleneksel Beyoğlu İftarı'nda konuştu. Erdoğan, FETÖ'cülerin Ekrem İmamoğlu'na destek için başlattığı slogana destek veren sanatçıları eleştirdi. Erdoğan, 'Sanatçı sanatıyla konuşur, bu tür insanlara dalkavukluk etmez' dedi.

GİRİŞ 12.05.2019 21:22 GÜNCELLEME 12.05.2019 23:01
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

 

 

"Kazanı kaynatıp darbe çağrısı yapanlar kimlerdir? Milletim gereken dersi bunlara 23 Haziran'da verecektir. Dağdan talimatlar geliyor. Sandıklardan oy çalanlarla milletimin bir arada olacağına zerre kadar ihtimal veremiyorum."

"ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

 

 

"Bir yerde seçim yapılıyorsa, gerektiğinde yenileniyorsa demokrasi işliyor demektir. Vesayet heveslilerinin kazanı kaynatarak birilerine elverişli ortam hazırlamasına asla müsaade etmeyeceğiz."

"BU STATLARI BİZ YAPTIK BİZ"

"Bunlar o kadar şirazeden çıktı ki, şimdi statların tribünlerine pankartlar asıp, FETÖ'nün uşaklarının sloganlarını yazıyorlar. Bu statları biz yaptık biz. Kapalı spor salonunda beyefendinin ifadelerini orada söylettiriyorlar. Bunlara eyvallah diyemeyiz. Sanatçılarımızın arasına da nifak tohumu ektiler. Sanatçılarımızı da tehdit ettiler. Sanatçı sanatıyla konuşur. Bu tür insanlara dalkavukluk yapmaz.

"SİYASET MEYDANI ER MEYDANIDIR"

"Taksim'de anırmaktan, koltuğunu bırakmaya kadar nice büyük laflar edenlerin hepsi de sözlerinin üzerine yattı. Bunların altından katıksız bir despotizm, bir medeniyet düşmanlığı çıkar. Siyaset meydanı er meydanıdır. Kendine güvenmeyenler Gezi'deki tencere tava çalma hadisesinde olduğu gibi kendileri çalar, oynar."

"23 Haziran'da bir kez daha milletimizin hakemliğine gidecek olmaktan memnunuz"

"SANATÇI DALKAVUKLUK YAPMAZ"

"Sinema dünyası ile ilgili olarak bize kadar, kimse bir yasal düzenleme yapmadığı halde, bu yasal düzenlemeyi yapıp, ondan sonra bir taraftan bize teşekküre geleceksin, arkadan da bunlarla beraber şakşakçılık yapacaksınız. Bunu ne ile ifade edeceğiz, ne ile izah edeceğiz?"​

- Sanatçı, sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz.

YORUMLAR 105
  • Bu ülkede 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede artık top yekün intizam yeniden nizam yeniden aile yapısı düzenlenmeli ve bu ülkede en kutsal şey aile olmalı toplum içerisinde yobazlık son bulmalı eğitim öğretim yeniden güzel ahlak üzerine inşaa edilmeli bu ülkede tek erdem erdemli bir toplum yaratmak olmalı kim neye inanırsa inansın ama ahlaklı toplum çerçevesinde oturup kalksın adap haya edep yeniden vazgeçilmez olmalı yazıklar olsun şu anki toplum yapısına kimin eli kimin cebinde belli değil
    Cevapla
  • Sanat çımı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu ülkede gerçek manada kaç tane sanatçı varki bu ülkede şarlatanlara sanatçı deniyor para için yapmayacak işleri yok üstelik bu insanlar toplumu yozlaştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar ülkenin çivisi çıktı ülkede ki diziler sayesinde
    Cevapla
  • Reşitt 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet sanatçılar dalkavukluk yapmaz. Ama bizim ülkemizde dalkavuklar sanatçılık yapıyor. Fark bu işte. Gerçi bir çoğunun da sanatın hangi dalıyla ilgili olduğu belli de değil.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    REİS bu zihniyetin bazıları ezan sesinden rahatsız kendi dedelerinden yani bu toprakları ıstanbulu bizlere armağan eden şanlı geçmişimizden osmanlıdan rahatsız kendi atalarina benzeyecekken elin hans jonsuna dövmelerle benzemekteler batının bilimini al itirazimiz yok bunların bazıları bu topraklarda yasamaktan gurur duyacağına yabancılara aşık Allahin izni ile inşaallah yerli cumhurittifaki kazanacak hayırlı olsun.
    Cevapla
  • meyyid 4 yıl önce Şikayet Et
    keşke tüm akp li belediyeler nevşehir belediye başkanı gibi "her şey güzel olacak" diyen ve imamoğlunu destekleyen sanatçılara boykot uygulasa.bakın görün o zaman neler olacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?