ABD'den yeni Türkiye açıklaması: Engel olmayacağız!

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Türkleri askeri olarak engellemeyeceğiz' denildi. Açıklamada, Türkiye'nin operasyonuna ABD'nin hiçbir şekilde destek vermeyeceği de belirtildi.

ABD'den yeni Türkiye açıklaması: Engel olmayacağız!
ABD'den yeni Türkiye açıklaması: Engel olmayacağız!
GİRİŞ 07.10.2019 18:19 GÜNCELLEME 07.10.2019 19:46
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yapmayı planladığı operasyona ilişkin ABD Dışişleri Bakanığı'ndan açıklama geldi.

 

 

"TÜRKLERE ASKERİ OLARAK ENGEL OLMAYACAĞIZ"

Reuters'ın aktardığı habere göre açıklamada, ABD dışişleri üst düzey yetkilisi "Türklere askeri olarak engel olmayacağız" diye konuştu. 

 

 

Aynı açıklamada “Operasyona hiçbir şekilde destek vermeyeceğiz” ifadesi de yer aldı.

ABD Başkanı Donald Trump, ABD askerlerinin Suriye sınırından çekilmesi konusunda "Bu sonu olmayan saçma savaşlardan çıkmamızın zamanı geldi" ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 79
  • Bremenli 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan ordan engeleyemeyecegini topragi icin yaslisi genci kadini erkegi cocugu genci ile ölmeyi bekleyen koskoca bir millet var karsinizda bunu bildiginiz icin istiyorsunuz ama cesaret edemiyorsunuz cünki bu millet vatan icin ölmeyi sehitlik diye bilir ALLAH icin yasar ALLAH icin ölür bunlari cok iyi biliyonuz biz müslüman kardeslerimizin yanindayiz insallah ALLAH imizin yardimi ve inahiyetiyle galip gelecez kardeslerimiz topraklarina kavusacaklar insallah kardeslerimizde bizi unutmaz
    Cevapla
  • Ax111 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD çekilmiyor dostlar. Müslüman Türk askeri sahada ABD, İsrail, AB, PKK, YPJ, PYD, YPG, DEAŞ ... ile savaşacak. ABD resmi anlamda göstermelik bir çekilme tiyatrosu ile demek istiyor ki ””””””Eyyy orada bulunan her milletten paralı ve gönüllü askerler!! Eyyy YPG, PKK, PYD, YPJ ve DEAŞ!! Ben size binlerce tır silah verdim. Savaş eğitimi verdim. Paraysa para verdim. Size zaman kazandırdım. Ben ABD olarak çekilmiş ve meydanı Türkiye’ye bırakmış görüntüsü vereceğim. Bütün bunlara rağmen eğer bu işi başaramazsanız sizi bitiririm!!!! Çünkü o zaman ben de zaten bitmiş olacağım. Dolayısıyla da sizi bitirmekte tereddüt etmem.”””””””
    Cevapla
  • Manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ha şunu bileydiniz.siz kimin ile dans ediyorsunuz.
    Cevapla
  • tepki 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu operasyona destek vermemeniz bile müttefikliğe ters,hainlik sizin kanınızda var.Öyle algı oluştu ki biz Türkiye'nin önünü açıyoruz,ulan destek vermeniz lazım destek!
    Cevapla
  • oku yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle konuşarak kendilerini temize çıkarıyorlar. Oradaki köpeklerinize o kadar silahı kim verdi? Operasyonu bu vakte kadar uzatan kim? Yılan başısın sen başı. Böyle zalimler cehennemin varlığına şükrettiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?