Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump'a cevap!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın sosyal medyadaki 'Teşekkürler Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtulacak.' ifadelerine 'Sayın Başkan, insanlığın baş düşmanı olan terörizmi yendiğimizde daha birçok can kurtarılacak. Bu ortak çabanın bölgemizde barışı ve istikrarı destekleyeceğinden eminim.' şeklinde yanıt verdi.

GİRİŞ 18.10.2019 01:35 GÜNCELLEME 18.10.2019 03:59
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'nin görüşmesinin ardından sosyal medyadan açıklama yapmıştı.

 

TRUMP: "TEŞEKKÜRLER ERDOĞAN"

Trump, yaptığı paylaşımda "Türkiye'den harika haberler var. Pence ve Pompeo az sonra basın açıklaması yapacaklar. Teşekkürler Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtulacak." ifadelerini kullanmıştı.

 

ERDOĞAN TRUMP'A CEVAP VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın tweetine cevaben, "Sayın Başkan, insanlığın baş düşmanı olan terörizmi yendiğimizde daha birçok can kurtarılacak. Bu ortak çabanın bölgemizde barışı ve istikrarı destekleyeceğinden eminim."  ifadelerini kullandı.

İŞTE ERDOĞAN'IN TWİTTER PAYLAŞIMI

YORUMLAR 75
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin’den Atlantik’e uzanacak Modern İpek Yolu’nun üzerinde, inisiyatifi Çin’den alabilmek ve aradaki bölgeyi kontrol edebilmek maksadıyla, Ortadoğu’da bu yeni siyasi coğrafyanın inşası projesidir. Belirtilen şekilde veya yakın şekli olur, bu başka mesele, bir güç mücadelesi. Ama amaç bu. Belirtilen amaç için ABD, İngiltere, İtalya, Fransa üstlenici, Almanya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs işin içinde, İsrail, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır bölgesel aktör olacak biçimde çalışıyorlar.Avrupa Rus enerji bağımlılığından kurtulmak ve alternatif yol bulmak için bu projenin içinde yer alıyor.
    Cevapla
  • Burhanettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız Allah bilir lakin böyle durumlarda Rabbimizin şöyle buyurduğu aklıma geldi. " Üstün olmuşken anlaşmaya yanaşmayın " Devam edilmeli bu alçakların başı ezilmeliydi .
    Cevapla
  • Şahan 4 yıl önce Şikayet Et
    reis yiğit adamdir baş komutan dunya lideri
    Cevapla
  • ...... 4 yıl önce Şikayet Et
    karar yanlış, yaptırımsa yaptırım köküne kadar girmeliydik.
    Cevapla
  • .... 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman bir dahaki seçimde c.başkanı adayı ol!
    Cevapla
  • fuzuli 4 yıl önce Şikayet Et
    trump denen müsvette keşke tasmasını taktığın ülkenin katillerine söylesen de daha çok insan kurtulsa..küçücük çocuklara mezar ettiğiniz dünya senin gibi katillerin başına yıkılır sen de israilde rusya da yok olur inşALLAH..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?