Menderes Türel'in ihbarı, polisi harekete geçirdi

Antalya'da sabah yürüyüşü yaparken kar maskeli ve kamuflajlı birini fark eden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'in ihbarı üzerine harekete geçen polis, çevrede arama yaptı. Şüphelinin motosiklete binip, gözden kaybolduğu belirlendi.

Menderes Türel'in ihbarı, polisi harekete geçirdi
Menderes Türel'in ihbarı, polisi harekete geçirdi
GİRİŞ 27.12.2019 12:49 GÜNCELLEME 27.12.2019 12:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, saat 09.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Akdeniz Bulvarı'nda meydana geldi. Sabah sporu için evden çıkan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, evinin yakınında kamuflajlı ve kar maskeli birisi olduğunu fark etti. Son dakika gelen bilgilere göre; Türel, bunun üzerine evinin yakınındaki polis noktasına ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye, çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bulvar üzerinde ve ara sokaklarda arama yapan polis, sonuç alamadı.

Güvenlik kameralarını takibe alan polis, kamuflajlı ve kar maskeli kişinin motosiklete binip, gözden kaybolduğunu belirledi.

YORUMLAR 1
  • kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    belliki chp liler ülkede anarşi çıkarmak istiyor . çünkü chp geçmişte terörden nemalanan bir parti idi . hdp lileri alayı chp de yetişmişlerdir . köpekleride pkk lı laşmış chp militanları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı