AK Parti'den Başbuğ hakkında suç duyurusu!

AK Parti, İlker Başbuğ hakkında suç duyurusunda bulundu. Başbuğ'a, "hakaret ve iftira" suçlamaları yöneltildi.

AK Parti'den Başbuğ hakkında suç duyurusu!
AK Parti'den Başbuğ hakkında suç duyurusu!
GİRİŞ 07.02.2020 16:44 GÜNCELLEME 07.02.2020 17:10
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Bekir Bozdağ, Mustafa Elitaş ve Ahmet Aydın'ın da arasında bulunduğu AK Partili 6 milletvekili, askerlerin sivil mahkemede yargılanmasının önünü açan TBMM'nin yasa değişikliğine "FETÖ projesi" diyen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkında suç duyurusunda bulundu.

İlker Başbuğ'a, "hakaret ve iftira" suçlamaları yöneltildi.

ELİTAŞ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş açıklama yapmıştı. Elitaş'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"Arkadaşlarımız öğleden sonra İlker Başbuğ ve Dursun Çiçek hakkında suç duyurusunda bulunacak. 

İftira ve hakaret suçundan olacak diye tahmin ediyorum." 

İLKER BAŞBUĞ NE DEMİŞTİ?

Başbuğ, 26 Haziran 2009'da Meclis'ten geçirilen torba yasadaki 'asker kişilerin özel yetkili mahkemelerde yargılanması'na ilişkin maddeyi hatırlatmış, "Teklifini getiren siyasiler araştırılsın. FETÖ'nün siyasi ayağı yok dersek gerçek inkar olur" demişti.

KAYNAK: HABER7, AJANSLAR
YORUMLAR 80
  • laik 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın paşa,yahudi terörist devleti israile gidip ağlama duvarinda ne yapıyordun? niçin onlar gibi başında takke ile dua ediyordun? Ülkemizde bir öğrencinin baş ortüsü takmasını tahammül edemiyordunuz.Sizin döneminizde namaz kılanları ve eşi başörtüsü takanları ordudan atarken,Türk ordusunda yüksek mevkilere gelmiş biri olarak siz nasıl gidipde yahudilerin ağlama duvarında ne arıyorsunuz? Herkes istediği inanca sahip olabilir,ancak her inancada saygılı olmak şartıyla!..
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ağlama duvarında ağlama zamanı .
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu suç duyurusu çok önce Boru gösterdiği zaman yapılması lazımdı?... Fetönün Askeriyenin içinde Büyüyüp Palazlanmasına İlker Başbuğ gibi Generaller sebep olmuştur.
    Cevapla
  • Tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen tsk da ikdidar sahibi olamamışsın yani orduyu kemiren hastalık senide yenmiş mağlup olmuşsun şimdi bahanelerle o yaptı bu yaptı deyip gündmm oluşturmaya hatta şaşırtmaya gerek yok vatan hepimizin vatanı
    Cevapla
  • cano 4 yıl önce Şikayet Et
    Eleştirelim ama seviyemizi küçültmeden eleştirelim. Bize yakışan adam gibi eleştirmek, hakaret küfür değil, ayrımcılık yaparak değil, bizden olmayanı yerden yere vurarak değil, bizim gibi düşünmeyeni hain ilan etmek değil. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak bir onurdur, şereftir. Hain olmamak şartıyla her türlü düşünceye saygı duymak lazım. Burada asıp kesmeye gerek yok, hakarete gerek yok, konu adalete intikal etmiş, gerisi onların karar vereceği bir durum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin